12 Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης σπιτιού με λαμπάκια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

12 Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης σπιτιού με λαμπάκια!

Υπάρχουν τόσες πολλές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ απλά υλικά, όπως τα λαμπάκια, ώστε να αλλάξεις το ντεκόρ του σπιτιού σου.

Συγκέντρωσα για να σου παρουσιάσω μερικές από αυτές τις όμορφες ιδέες για το σπίτι με λαμπάκια, οι οποίες εκτός από απίστευτα οικονομικές είναι και πολύ εύκολες στην υλοποίηση τους.

Πάμε να δούμε σιγά σιγά τις προτάσεις που θα αλλάξουν τόσο την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου, όσο και την εξωτερική!Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λαμπάκια;

Μπορεί στο μυαλό μας να το έχουμε ότι τα λαμπάκια τα χρησιμοποιούμε όλοι κυρίως για τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς με τον κατάλληλο τρόπο να τα κρατήσεις και όλο τον χρόνο.

Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να βρεις τον τρόπο που θα κάνει τα δωμάτια του σπιτιού ή και τον κήπο σου φωτεινά, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν υπέροχο στυλ. Αρκεί μόνο να φροντίσεις να έχεις επιλέξει λευκά ή το πολύ κίτρινα λαμπάκια για να έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.


Ξεκινάω με την διακόσμηση εξωτερικού χώρου, όπου οι προτάσεις μας είναι λίγες αλλά απίστευτα όμορφες. Εδώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ντύσεις τους κορμούς των δέντρων που έχεις στον κήπο σου, ακόμη και αν είναι μικρά δεντράκια. Απλά για βνα έχεις ένα πιο σικάτο αποτέλεσμα φρόντισε να μην φτάσουν τα λαμπάκια σου στα κλαδιά.


Εννοείται πως αν κάνεις έναν καλοκαιρινό γάμο όπου το τραπέζι είναι σε εξωτερικό χώρο, μπορείς να βάλεις τα τραπέζια έτσι ώστε οι καλεσμένοι να έχουν πλάτη σε έναν τοίχο και να τον διακοσμήσεις με τα λαμπάκια.


Τώρα όσον αφορά τους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού, ανάλογα με το ποιο δωμάτιο θέλεις να ανακαινίσεις μπορείς να σχηματίσεις στον τοίχο του μία λέξη με ιδιαίτερο νόημα.


Για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα σου μπορείς αρχικά να βάλεις λευκές διάφανες κουρτίνες επάνω ή και γύρω από το κρεβάτι σου και επάνω της τα λαμπάκια, ώστε το βράδυ να μοιάζουν με αστέρια.Ενώ για το παιδικό δωμάτιο που χρειάζεσαι κάτι ακόμη πιο δημιουργικό, μπορείς να στερεώσεις στο ταβάνι ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι του παιδιού σου δύο κρίκους από αυτούς που κρεμάμε τις πετσέτες και να περάσεις από μέσα τους τις κουρτίνες με τα φωτάκια.


Βέβαια, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με κουρτίνες και τούλια μπορείς πολύ απλά να περάσεις τα φωτάκια σου πίσω στο κεφαλάρι από το κρεβάτι σου, είτε κάθετα είτε οριζόντια.


Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις μόνη σου υπέροχα διακοσμητικά είτε γεμίζοντας μερικά άδεια γυάλινα μπουκάλια με φωτάκια, είτε διάφορες γυάλες ή ακόμη και φαναράκια.


Τέλος, αυτή είναι και η πιο απλή ιδέα όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις την κορνίζα ενός μεγάλου καθρέφτη και να τον στηρίξεις στον τοίχο σου.

Εσύ έχεις σκεφτεί κάποια άλλη εξίσου όμορφη ιδέα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λαμπάκια; Αν ναι μοιράσου την μαζί μου στα σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add