"Δεν αποκάλυψα εγώ το σκάνδαλο της Volkswagen" δηλώνει η Ελληνίδα καθηγήτρια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

"Δεν αποκάλυψα εγώ το σκάνδαλο της Volkswagen" δηλώνει η Ελληνίδα καθηγήτρια


Σοκαρισμένη και απογοητευμένη με τον ελληνικό Τύπο δηλώνει η καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan των ΗΠΑ, Άννα Στεφανοπούλου, στην οποία "χρεώνουν" την αποκάλυψη του σκανδάλου της Volkswagen.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα των Ελλήνων της διασποράς, το xenitemenos.com, η Ελληνίδα επιστήμονας που της χρεώθηκε η αποκάλυψη του σκανδάλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση της για τα κατασκευασμένα ελληνικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

«Είναι θλιβερό τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από την κρίση, κάποιοι να «στήνουν» ψεύτικα πανηγύρια. Είμαι σοκαρισμένη. Δεν είχα καμία ανάμειξη στην έρευνα και στην ανάλυση των δεδομένων που αφορούν την VW».

«Με την ιδιότητα μου ως ειδικός σε συστήματα μετάδοσης κίνησης και ελέγχου έδωσα μια συνέντευξη όπου εξηγούσα μεταξύ άλλων τις θεμελιώδεις προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμων με χαμηλό κόστος. Η ανάλυση των δεδομένων έγινε στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια (West Virginia University’s Center for Alternative Fuels Engines and Emissions).

Όλα τα δημοσιεύματα σε ελληνικά μέσα αποτελούν κατασκευάσματα και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτουν από δικές μου δηλώσεις», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add