Σοκ με νέο σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο Κάμερον έκανε σεξ με γουρούνι! (Φωτογραφίες) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Σοκ με νέο σκάνδαλο στη Βρετανία: Ο Κάμερον έκανε σεξ με γουρούνι! (Φωτογραφίες)

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από το νέο σκάνδαλο που πλήττει τον Πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, και ονομάζεται... "Piggate".

Πιο συγκεκριμένα, ο παλιός φίλος του βρετανού πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών, λόρδος Ασκροφτ περιγράφει στο βιβλίο του με τίτλο Call me Dave , λεπτομέρειες από την κοινή φοιτητική ζωή των δύο αντρών.

Αν περιμένετε να διαβάσετε ατελείωτες οινοποσίες και νεανικές τρέλες, τότε έχετε πέσει έξω. Το βιβλίο που αποτελεί βιογραφία του Κάμερον φέρνει στο φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων και μια πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα γουρούνι. 

Σύμφωνα με μέλος της Βουλής των Λόρδων και έναν φωτογράφο που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός τότε Κάμερον αναγκάστηκε να έλθει σε σύντομη επαφή σεξουαλικής φύσεως με το γουρούνι ως μέρος τελετής μύησης στην αδελφότητα Flam Club ενώ αναφέρει πως έκανε συχνά χρήση μαριχουάνας και επέτρεπε στους φίλους τους να φέρνουν κοκαΐνη στο πατρικό του!


Σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ο Ασκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη βιογραφία, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η ομοιότητα του περιστατικού με το γουρούνι με το πρώτο επεισόδιο της βρετανικής σειράς Black Mirror, όπου ο βρετανός πρωθυπουργός εξαναγκάζεται σε σεξουαλική πράξη με το ζώο ζωντανά στην εθνική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: