Γερμανία: Αποσιωπούν βιασμούς παιδιών μην προκληθούν εντάσεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Γερμανία: Αποσιωπούν βιασμούς παιδιών μην προκληθούν εντάσεις!

Απίστευτο κι όμως αληθινό… τα γερμανικά ΜΜΕ αρνούνται να μεταδώσουν ειδήσεις περί των βιασμών που διαπράττουν μουσουλμάνοι, φοβούμενα ότι θα προσβληθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ομόδοξοι μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει τη χώρα και θα προκληθούν εντάσεις! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Paul Joseph Watson για λογαριασμό της ιστοσελίδας «Infowars», διάφορες γερμανικές οργανώσεις έχουν αναφέρει βιασμούς γυναικών και παιδιών από μετανάστες, σε στρατόπεδο μεταναστών στην Έσση, αλλά οι καταγγελίες τους δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, σε αντίθεση με τα εκατοντάδες ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τη θετική πλευρά τις μεταναστευτικής κρίσης. 
Σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, το κορυφαίο γερμανικό δίκτυο ZDF έχει αποφασίσει να λογοκρίνει κάθε τέτοια πληροφορία. Μια ειδική εκπομπή που ασχολείται με εγκλήματα, επίσης αρνήθηκε να ασχοληθεί με ένα «σκουρόχρωμο» βιαστή. Η αρχισυντάκτης της εκπομπής, είπε ότι η εκπομπή δεν προχώρησε, φοβούμενη ανάφλεξη. 
«Τα γερμανικά Media βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση, παρουσιάζοντας μια εικόνα ευτυχίας και μια θετική πλευρά στη μεταναστευτική κρίση που πλήττει την Ευρώπη. Τα γερμανικά μέσα δεν είναι πιόνια της πολιτικής ανοικτών συνόρων της Μέρκελ, αλλά είναι ιδεολογικά ταυτισμένα και επιδιώκουν να παύσει κάθε αντίδραση», δηλώνει ο Ινδός συγγραφέας, που ζει στη Γερμανία Βιζέτα Ουνιγιάλ. 
Στις αρχές του μήνα βιάστηκε ένα επτάχρονο παιδάκι από βόρειο-Αφρικανό μετανάστη σε πάρκο γερμανικής πόλη. Το γεγονός αυτό αποσιωπήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Τα σχολεία που βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα, έχουν προειδοποιήσει τις μαθήτριες να μη φορούν σορτσάκια ή κοντές φούστες, για να μην «προσβάλουν τους μετανάστες και για να μην τους προκαλούν». 
Στα γερμανικά μέσα, εξάλλου, το όλο ζήτημα παρουσιάζεται, ως η «συριακή προσφυγική κρίση», τη στιγμή που μόνο το 5% των προσφύγων είναι Σύροι και οι περισσότεροι είναι οικονομικοί μετανάστες, ενδεικτικό της επικοινωνιακής χειραγώγησης της υπόθεσης… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add