ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η γείωση της Νέας ενεργειας που μετατρέπει τη Γη θα εκφραστεί στην ανθρωπότητα μέσω των Ολικά ενωμένων ζευγαριών !

Οι παλιές παγιδευμένες ενέργειες απ τα τραύματα πρέπει να απελευθερωθούν από το σώμα μας μας μέσω της ένωσης του εαυτού μας εσωτερικά και μέσω της ένωσης με το αντίθετο φύλο ,
ώστε το φως των νέων ενεργειών να μπορεί να ρέει μέσα μας εντελώς και να γειωθεί σωστά.

Αυτό ολοκληρώνεται μέσα από τη γείωση του έρωτα, δηλαδή το θείo κύκλωμα ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα που πετυχαίνει το μέγιστο εαυτό του καθένα, μέσα από την συν-ουσία και γειώνει το υψηλότερο επίπεδο δόνησης από αυτό που είμαστε ολικά.

Τα υψηλότερα επίπεδα μετασχηματιστών είναι οι δίδυμες φλόγες πάνω στη Γη, που διαδραματίζουν αυτό το καιρό ένα σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση της νέας ενέργειας στη Γη και στην ανθρωπότητα!

Η νέα ενέργεια θα εκδηλωθεί μέσω των ιερών σχέσεων μεταξύ αρσενικής και θυληκής ενέργειας σε όλα τα επίπεδα!
Ένα μεγάλο πλήθος φωτεινών δίδυμων ψυχών,ολικών σχέσεων, ή θα λέγαμε, ενα ζευγάρι ολικά ενωμένο , που κατέχουν το κλειδί της φλόγας, πρέπει να δείξουν το δρόμο με το παράδειγμά τους και να ανοίξουν τις πύλες της κοσμικής ενέργειας με την έντονη δύναμη των συνδυασμών της αγάπη τους και να φέρουν αυτό το επίπεδο της υψηλότερης δόνησης στην αντίληψη της ανθρωπότητας στην εποχή της Νέας Γης .

Αυτή θα είναι η πρώτη έκφραση ,το πρώτο κύμα, μέσα από τις δίδυμες φλόγες,που θα περάσουν μέσα από την ένωση τους στην 5D πραγματικότητα, ή στη γείωση και βίωμα της νέας ενέργειας!
Θα αρχίσουν την πραγματική εργασία που ψυχικά είχαν προεπιλέξει.

Κατόπιν μεγαλύτερες ομάδες αρσενικού και θηλυκού συνδιασμού κατά συνέπεια θα προσφέρουν μεγαλύτερη υπηρεσία προς τους άλλους, βοηθώντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα να περάσει αυτή τη γέφυρα που ενώνει της δύο ενέργειες σε μία.

Ειρήνη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: