Εκλογές 2015: Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Απάντησε σε 30 ερωτήσεις και βρες ποιο κόμμα σου ταιριάζει - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

Εκλογές 2015: Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Απάντησε σε 30 ερωτήσεις και βρες ποιο κόμμα σου ταιριάζει

Ηλεκτρονικά και μέσα από απλές ερωτήσεις για διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οι αναποφάσιστοι μπορούν να βοηθηθούν, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη
Ο ηλεκτρονικός σύμβουλος choose4greece επανέρχεται για να καλύψει τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, δίνοντας απαντήσεις σε όσους το επιθυμούν στο ερώτημα: «με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σας επί βασικών θεμάτων της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, της παιδείας;».
Χρησιμοποιώντας το www.choose4greece.com, οι χρήστες/ψηφοφόροι βρίσκουν 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες.
Για κάθε μία από αυτές τις προτάσεις μπορούν να εκφράσουν τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας τους. Εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, οι χρήστες μπορούν να δουν μια σειρά από διαγράμματα που δείχνουν τον βαθμό συνάφειας των θέσεών τους με κάθε ένα από τα κόμματα.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ακαδημαϊκούς ερευνητικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add