Καταγγελία - διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO Πάσχα 2014 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Καταγγελία - διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO Πάσχα 2014

Προς:
JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία
Κεντρικά Γραφεία: Κύπρου 9 & Ύδρας, Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 48 05 200
Email: jb@jumbo.gr

Είναι απορίας άξιον ποιος είναι αυτός (αυτοί) που κάθε φορά που θέλουν να γεμίσουν τις τσέπες τους σκέφτονται κάτι τόσο αισχρό, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους (Κινέζικα επιτοπλήστον) γελοιοποιώντας Αυτούς που φόρεσαν την εθνική μας φορεσιά, Αυτούς τους Βλάχους, τους κλέφτες τους αμαρτωλούς, τους λεβέντες που ξέραν να τιμήσουν την πατρίδα μας, την πίστη μας και την εθνική μας κληρονομιά.   Όταν πηγαίνοντας στο εξωτερικό χώρες και πολιτισμοί χωρίς παρελθόν και ιστορία, βλέπεις σε κάθε γιορτή και σχολεία να τιμούν και να φορούν τις εθνικές τους στολές με ιδιαίτερο καμάρι.

  
 Αυτοί λοιπόν που φόρεσαν αυτά τα τιμημένα ρούχα έβλεπαν 400 χρόνια κορίτσια σε σκλαβοπάζαρα, αγόρια να τους γίνονται γενίτσαροι, χωρίς σχολεία, με φόρους, έλεγχο και άδικους σκοτωμούς!

Μας κρύβουν καθημερινά τα γεγονότα, όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτά τα Ελληνόπουλα θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας, δίχως να συμφωνήσουν και να πάρουν χρήματα πριν την επανάσταση και πριν θυσιαστούν. Ζήσαν πάμπτωχοι για να ζείτε εσείς πάμπλουτοι!

Ζεις και αναπνέεις ελεύθερος και μιλάς ελληνικά την αρχαιότερη γλώσσα (και όχι τα τούρκικα) χάριν σ’Αυτούς!

Γιατί προτίμησαν …. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Ας σοβαρευτείτε λοιπόν και μην θυσιάζεται τα πάντα στο βωμό του χρήματος και στο βωμό της ξεφτίλας!

Από οργισμένη αναγνώστρια, που έστειλε το κείμενο στην εταιρεία JUMBO σε μορφή καταγγελίας.

Περισσότερα για την διαφήμιση στο: http://www.jumbo.gr/

                                                        https://www.youtube.com

ΠΗΓΗ: http://eleftheroiellines.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add