Αγρίνιο: Εικόνες της εκκλησίας που βλέπετε! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Αγρίνιο: Εικόνες της εκκλησίας που βλέπετε!

 Οι φωτογραφίες που θα δείτε και τα λόγια του ιερέα προβληματίζουν - Άφωνοι οι κάτοικοι της περιοχής που ζητούν τη βοήθεια της αστυνομίας...
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα στα όρια της φρίκης θα έρθουν όσοι επισκεφθούν το υπό κατασκευή εκκλησάκι του Άγιου Σπυρίδωνα που χτίζεται ανάμεσα στα Κοκκινοπήλια και την Καμαρούλα. Συνθήματα και σατανιστικά σύμβολα βαμμένα στους τοίχους, ίχνη από φωτιές, καμένα κεριά και ένα «ματωμένο» νάιλον βαμμένο με κόκκινη μπογιά να κρέμεται από το ταβάνι, παραπέμπουν σε «σατανιστική» τελετή.

Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα καταγράφονται στην περιοχή. Όπως ανέφερε ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα ''Συνείδηση'', πρόσφατα εντοπίστηκαν σε καταβόθρα κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου κούκλες-ομοιώματα με καρφιά που μοιάζουν σαν να προήλθαν από τελετή «βουντού». 

Όπως τόνισε ο πατέρας Καντάνης, «υπάρχουν πολλές παγανιστικές και νεοσατανιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αιτωλοακαρνανίας». Συχνά οι ομάδες αυτές έχουν ασαφή προσανατολισμό και μπλέκουν στοιχεία διαφόρων δοξασιών, άλλοτε εμπνεόμενοι από το αρχαιοελληνικό Δωδεκάθεο και άλλοτε από τον εθνικισμό.  

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, αυτού του είδους οι «δράσεις» αναμένεται ότι θα κορυφωθούν μέσα στους επόμενους μήνες καθώς σύμφωνα με το «σατανιστικό ημερολόγιο» υπάρχουν αρκετές ημερομηνίες με ιδιαίτερη σημασία, όπως είναι η 1η Μαΐου και το Θερινό Ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου.
ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add