ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΡΟΣ 5 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΡΟΣ 5


. Ο Άρης, ο επόμενος στη σειρά πλανήτης, θα μας δείξει πως θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτά τα οποία θέλουμε και με ποιό τρόπο θα κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Ο Άρης ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στογενέθλιο χάρτη, μας περιγράφει τις εξής λειτουργίες:
- Δράση: Τον τρόπο με τον οποίο θα δράσω για να επιτύχω τους στόχους μου.
- Διεκδίκηση: Πως θα διεκδικήσω τον προσωπικό μου χώρο, αλλά και αυτά τα οποία επιθυμώ.
- Έξαψη: Τι είναι αυτό που με εξάπτει και με διεγείρει.
- Δύναμη: Τις ποιότητες της φυσικής και της πνευματικής μου δύναμης.
- Πρωτοβουλία και Εκκίνηση: Τι με κινητοποιεί να αναλάβω πρωτοβουλίες και από που ξεκινάω να κάνω πράγματα.
- Θυμός και Πάθος: Που μου είναι εύκολο να εξωτερικεύσω το θυμό μου αλλά και το πάθος μου για τη ζωή.
- Μάχη και Επιβίωση: Με ποιό τρόπο μάχομαι, αν τα παρατάω εύκολα ή αν συνεχίζω και πως επιβιώνω όταν νιώθω ότι απειλούμαι.
- Σεξουαλικότητα: Πως αντιλαμβάνομαι τη σεξουαλικότητα, τι με έλκει σεξουαλικά και πως εκφράζω εγώ ο ίδιος την σεξουαλικότητα μου.

Με λίγα λόγια, καταλαβαίνουμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης που όταν εκφράζεται ισορροπημένα:
- μας επιτρέπει να υπερασπιζόμαστε τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας
- μας δίνει δύναμη, γενναιότητα και κουράγιο για να επιτύχουμε τους στόχους μας
- μας δίνει κίνητρο για δράση και μας παροτρύνει να πάρουμε πρωτοβουλίες

Αντίθετα, όταν η ενέργεια του μπλοκάρεται, είναι πιθανό να:
- λειτουργεί με βίαια ξεσπάσματα και εκρήξεις θυμού
- προκαλεί συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις
- υιοθετεί αντικοινωνική ή παραβατική συμπεριφορά
- χειραγωγεί η εκμεταλλεύεται τους άλλους
- συνδέεται με κατάθλιψη 


Ο  ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

- Είσαι συνήθως αρκετά ανυπόμονος σχετικά με την ικανοποίηση των επιθυμιών σου και διεκδικείς αυτά που θέλεις με ανταγωνιστική διάθεση και ενθουσιασμό.  
- Η σωματική σου ενέργεια στρέφεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με νέες εμπειρίες, νέα εγχειρήματα. Εξαιτίας αυτής της έξαψης σου για κάθετι καινούργιο, είναι πιθανό να μην ολοκληρώνεις κάτι που έχεις αρχίσει και να στρέφεις την προσοχή σου σε άλλο στόχο μόλις χάσεις το ενδιαφέρον σου.
- Επιθυμίες ν' αντιμετωπίζεις άμεσα τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται και είσαι έτοιμος για τις πιο παράτολμες κινήσεις, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τις γνώμες των άλλων. Πολλές φορές αυτή η ριψοκίνδυνη στάση σου στα πράγματα και η βιασύνη, μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά και να σου προκαλούν προβλήματα στην επίτευξη των στόχων σου.
- Διαθέτεις εξαιρετικά μεγάλη δύναμη θέλησης και παίρνεις πρωτοβουλίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε χαρακτηρίζει η αυτονομία και η ανησυχία και γι'αυτό προτιμάς να βγαίνεις έξω και να μάχεσαι για να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου, παρά να κάθεσαι και να περιμένεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. 
- Η σεξουαλικότητα σου εκφράζεται με μεγάλη παρόρμηση, δυναμισμό και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Επιθυμείς να έχεις εσύ το πάνω χέρι τις περισσότερες φορές και σου αρέσει να υπάρχει ερωτικό κυνήγι μέσα στις σχέσεις σου.


Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 

- Διεκδικείς με σταθερότητα, επιμονή και συγκρότηση αυτά που θέλεις, αλλά ορισμένες φορές φτάνεις στο σημείο να γίνεσαι ισχυρογνώμων, πεισματάρης ή συντηρητικός σε ότι αφορά τους στόχους σου.
- Η δράση σου κατευθύνεται στην προσπάθεια σου να παγιώνεις καταστάσεις, να είσαι παραγωγικός σε αυτό που κάνεις αλλά και στο να ευχαριστιέσαι τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να σε διακρίνει μία δημιουργική τάση ή ένα έμφυτο ταλέντο σε καλλιτεχνικά ζητήματα.
- Οι αντοχές σου, η προνοητικότητα σου και το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπεις εύκολα, σε βοηθούν ιδιαίτερα στην επίτευξη των στόχων σου. Αντίθετα, το γεγονός ότι μπορεί να επαναπαύεσαι και να συμβιβάζεσαι εύκολα με τις καταστάσεις ή το ότι αργείς να αναλάβεις δράση, μπορεί να στραφούν εναντίον σου.
- Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις επηρεάζονται από τις υλικές σου ανάγκες και μια αίσθηση κτητικότητας που μπορεί να σε διακρίνει. Έτσι λοιπόν, θα αναλάβεις πιο εύκολα σε δράση για να ικανοποιήσεις επιθυμίες που σχετίζονται με το χρήμα, τα αγαθά και τις απολαύσεις.
- Η σεξουαλικότητα σου σχετίζεται άμεσα με τις αισθήσεις του σώματος και χαρακτηρίζεται από αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Γνωρίζεις καλά πως να γοητεύεις τους άλλους με τον τρόπο σου.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

- Διαθέτεις μια ποικιλία δεξιοτήτων και κυρίως επικοινωνιακές και εκφραστικές ικανότητες. Αυτά είναι και τα όπλα σου όταν θα πας να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Επιπλέον, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία σου σε βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων σου.
- Οι επιθυμίες σου και οι στόχοι σου είναι ευμετάβλητοι και μπορεί να αλλάξουν με την παραμικρή αφορμή, ίσως επειδή δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτά που θέλεις ή επειδή ασχολείσαι και σε ενδιαφέρουν πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.
- Οι αποφάσεις που παίρνεις είναι περισσότερο της στιγμής και δεν τις παίρνεις κατόπιν μεγάλης σκέψης ή κάποιου συγκεκριμένου πλάνου.
- Είσαι εξαιρετικά δραστήριος και μπορεί να βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση. Η δράση σου και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις κατευθύνονται στη δημιουργία διασυνδέσεων, στην διαρκή σου προσπάθεια να μάθεις όλο και περισσότερα καινούργια πράγματα και να αναπτύξεις νέες ικανότητες.
- Αυτό που σε έλκει σεξουαλικά είναι οι συζητήσεις που σε διεγείρουν πρώτα απ'όλα εγκεφαλικά, οι ευφυείς και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που διαθέτουν νέες ιδέες, διάθεση για πειραματισμό και χιούμορ.

Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΚΡΙΝΟ 

- Ο τρόπος που διεκδικείς αυτά που θέλεις είναι έμμεσος, συνεσταλμένος και πολλές φορές διστακτικός. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτεις όμως είναι ένα ισχυρό όπλο για εσένα και ένας πολύτιμος οδηγός για τα βήματα σου.
- Προκειμένου να ορίσεις και να κατανοήσεις τις επιθυμίες και τους στόχους της ζωής σου, είναι απαραίτητο για εσένα να νιώθεις βαθιά συνδεδεμένος με τις ρίζες σου, την οικογένεια σου και το παρελθόν σου.
- Αποφεύγεις τις εντάσεις και τους καυγάδες και δεν εκφράζεις εύκολα το θυμό σου με αποτέλεσμα να συσσωρεύεις μέσα σου αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Επιπλέον, σου είναι δύσκολο ίσως να διαχειριστείς αγχώδεις ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Τα βίαια ξεσπάσματα μετά από μακρές περιόδους καταπίεσης θυμού δεν είναι ασυνήθιστα.
- Σε γενικές γραμμές, οι συχνές μεταπτώσεις της διάθεσης σου, όπως επίσης και η τάση σου για αυτοπροστασία, μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην ανάληψη πρωτοβουλίας ή στην θέληση σου για να κατακτήσεις νέους στόχους. Ωστόσο, όταν πρόκεται για τα κοντινά σου πρόσωπα, θα είσαι ο πρώτος που θα τρέξει για υποστήριξη και θα παλέψεις για εκείνους χωρίς να σε καταβάλει ο φόβος.
- Τα αισθήματα που φυλάς στο υποσυνείδητο, οι φόβοι σου και η ευάλωτη φύση σου, μπορεί να επηρεάζουν τόσο την έκφραση της σεξουαλικότητας σου, όσο και την αποφασιστικότητα σου στις διάφορες περιστάσεις. Για να κινητοποιηθείς σε δράση ή να εκφραστείς σεξουαλικά, θα πρέπει να νιώθεις ασφαλής και να υπάρχει έντονο συναίσθημα.

Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΤΑ

- Διεκδικείς και μάχεσαι για τις επιθυμίες σου με τρόπο δραματικό, έντονο και ορισμένες φορές με μια δόση αλαζονείας ή υπερβολής.
- Η περηφάνια σου και η τάση σου να αναζητάς την αναγνώριση, επηρεάζουν τα θέλω σου και το είδος των πραγμάτων που θα πας να κατακτήσεις. Η αντοχή σου, η αφοσίωση και το πάθος σου για το στόχο είναι ποιότητες σε βοηθούν πολύ στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου.
- Παίρνεις πρωτοβουλίες παρουσιάζοντας προς τα μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Σου είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές να αποδεχτείς την ήττα ή να παραδεχτείς ότι έχεις άδικο.
- Είσαι ικανός να παίρνεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και εξωτερικεύεις τη δράση σου με έντονο και επιβλητικό τρόπο. Θα πρέπει όμως να προσέχεις να μη γίνεσαι υπερβολικά πιεστικός ή εξουσιαστικός απέναντι στους άλλους.
- Θέλεις να σε θαυμάζουν και να αποσπάς θετικά σχόλια για τη φλογερή σεξουαλικότητα σου ή για τις δημιουργικές σου ικανότητες. Για να σε διεγείρουν σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να σου δίνουν την απαραίτητη προσοχή και να είναι γενναιόδωροι απέναντι σου. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι παίζουν για σένα πολύ σημαντικό ρόλο. 


Ο ΑΡΗΣ   ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 

- Παρουσιάζεσαι σεμνός, οργανωτικός, ευσυνείδητος, και καμιά φορά επικριτικός όταν πρόκειται να πολεμήσεις ή να διεκδικήσεις κάτι.
- Οι δυναμικές σου δράσεις είναι συγκρατημένες και η ανάληψη πρωτοβουλίας μπορεί να εμποδίζεται από την τελειομανία σου, την αυτοκριτική σου αλλά και την υπερβολική έμφαση που μπορεί να δίνεις στις λεπτομέριες. Θα πρέπει να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους και τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσεις σε κάποια κίνηση.
- Έχεις μια τάση να θέλεις να εξυπηρετείς τους άλλους και να φαίνεσαι χρήσιμος σε πρακτικό επίπεδο πάντα, όμως αυτό μπορεί να εμποδίζει την θέληση σου για προσωπική δράση και την επίτευξη των στόχων σου.
- Έχεις την ικανότητα να δουλεύεις σκληρά και να εμπλέκεσαι σε δραστηριότητες που απαιτούν ευφυϊα, ακρίβεια, πρακτικότητα και οργανωτικές δεξιότητες. Η αποδοτικότητα σου στην εργασία εξαιτίας αυτών των ποιοτήτων σου είναι αξιοσημείωτη.
- Είσαι συνήθως ιδιαίτερα επιλεκτικός όσον αφορά το άτομο στο οποίο θα εκφράσεις τη σεξουαλικότητα σου, και αυτό που σε εξιτάρει είναι τα παιχνίδια του μυαλού και όχι τόσο η εξωτερική εμφάνιση. Προτιμάς τις πιο σοβαρές καταστάσεις και όχι τις εφήμερες περιπέτειες.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 

- Επιδιώκεις συνήθως τη διεκδίκηση των στόχων σου μέσω της συνεργασίας, της κοινωνικής δικτύωσης και έχοντας σαν όπλο τους καλούς σου τρόπους, την ευγενική συμπεριφορά και τη διπλωματία.
- Η αποφασιστικότητα σου όσο και η αυτοπεποίθηση που έχεις για τις δυνατότητες σου, μπορεί να μην είναι από τα πιο βασικά σου χαρακτηριστικά και γι' αυτό μπορεί κάποιες φορές να δυσκολεύεσαι να επιτύχεις τους προσωπικούς στόχους σου. Επιπλέον, τείνεις να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις σχέσεις σου με τους άλλους καθώς και από τη γνώμη τους.
- Σε ενδιαφέρει καθετί που θα πράξεις να έχει όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα ή να έχει ως απώτερο σκοπό την αρμονία, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα εύκολο. Προτιμάς τους χαμηλούς τόνους, τις συζητήσεις και τα επιχειρήματα που στηρίζονται σε λογικές βάσεις. Αντίθετα, σε καταστάσεις όπου επικρατεί η ένταση, σου είναι δύσκολο να λειτουργήσεις.
- Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις έχουν να κάνουν με την προσπάθεια σου να εξισορροπείς και να εξομαλύνεις πράγματα και καταστάσεις τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα και συγκρούονται. Η σωματική και η πνευματική σου ενέργεια, στρέφεται σε πράξεις και θέματα δικαιοσύνης και δεν διστάζεις να δώσεις μάχη για κάτι που θεωρείς άδικο.
- Πολλές φορές μπορεί να διατηρείς σχέσεις επειδή δεν αντέχεις τη μοναξιά. Ο ρομαντισμός, το καλό γούστο και οι λεπτοί τρόποι είναι αυτά που σε εξάπτουν σεξουαλικά και σου αρέσει ιδιαίτερα να πειραματίζεσαι και να φλερτάρεις για να παίρνεις την επιβεβαίωση.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 

 Είσαι από τους ανθρώπους που αυτό που επιθυμούν θα το διεκδικήσουν με πάθος και δυναμισμό, σε σημείο που ο στόχος σου μπορεί να σου γίνει εμμονή. Παρολ' αυτά δεν σου λείπει ο σχεδιασμός και το πλάνο για την επίτευξη του. Δεν αποκλείεται ακόμα να λειτουργήσεις υπόγεια και παρασκηνιακά ή χειριστικά για να κερδίσεις αυτό που θέλεις.
- Η πρωτοβουλία σου και η δράση σου, ενεργοποιούνται από τις έντονες επιθυμίες σου και τις προκλήσεις που σου παρουσιάζονται. Είσαι συνήθως σταθερός και προσηλωμένος στους στόχους που θέτεις και δε συμβιβάζεσαι και ούτε επηρεάζεσαι εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον διαθέτεις εξαιρετική σωματική και ψυχική αντοχή, πράγμα που σου δίνει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.
- Είναι πιθανό να μην εκφράζεις εύκολα τις επιθυμίες σου ή να μην αποκαλύπτεις τα κίνητρα και τα πλάνα σου στους άλλους, εξαιτίας της μυστικοπάθειας σου και της επιθυμίας σου να διατηρείς τον έλεγχο των καταστάσεων χωρίς να εκτεθείς ή να νιώσεις ευάλωτος.
- Ακόμα και στην περίπτωση της αποτυχία, έχεις το ψυχικό σθένος να ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου και να αρχίζεις πάλι από το μηδέν.
- Η σεξουαλική σου επιθυμία συνδέεται άμεσα με την επιθυμία σου για βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τον άλλον. Σε εξάπτει το μυστήριο και τα παιχνίδια εξουσίας σε μια σεξουαλική σχέση, αλλά θα πρέπει ίσως να τιθασεύεις τα πρωτόγονα ένστικτα σου και να μην καταβάλλεσαι από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που είναι επίσης πολύ συχνά μ' αυτά τη θέση του Άρη.    

Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 

- Χρησιμοποιείς σαν όπλο την ειλικρίνεια σου, τον ιδεαλισμό σου και την θετική σου σκέψη για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο, μπορεί κάποιες φορές η αισιοδοξία σου να μην στηρίζεται σε λογικές βάσεις και να ρισκάρεις παραπάνω από όσο θα έπρεπε.
- Τα πιστεύω σου και το σύστημα ηθικής είναι αυτά που καθοδηγούν περισσότερο απ' ότι οτιδήποτε άλλο τις επιθυμίες και τη δράση σου. Είναι όμως πιθανό να αλλάζεις εύκολα κατεύθυνση αφού δυσκολεύεσαι να εστιάσεις και να αφοσιωθείς σε ένα συγκεκριμένο στόχο για πολύ.
- Η αποφασιστικότητα σου και η δράση σου ωθούνται από τα ιδανικά σου και το όραμα που έχεις για το μέλλον. Δεν σου αρέσει να σου βάζουν όρια και κανόνες, αλλά επιθυμείς να είσαι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα που στοχεύει στη απόκτηση γνώσης και στην πρόοδο.
- Έχεις μία επεκτατική και ανήσυχη φύση και επιθυμείς να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Δεν συμβιβάζεσαι με ένα μέτριο και ήρεμο τρόπο ζωής και γι' αυτό το λόγο παίρνεις εύκολα πρωτοβουλίες για να κάνεις πράγματα και κινήσεις που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα.
- Η σεξουαλική σου επιθυμία εξάπτεται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους και έντονες δραστηριότητες, και μπορεί να σου είναι δύσκολο να δεσμευτείς ή αφοσιωθείς σε ένα μόνο άτομο εάν δεν υπάρχει συνεχώς παρόν το στοιχείο της περιπέτειας.


Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

- Διεκδικείς και κυνηγάς τους στόχους σου με προσεκτικές κινήσεις, σοβαρότητα και με ισχυρή αυτοπειθαρχία, προτιμώντας συνήθως συμβατικές και όχι ριψοκίνδυνες οδούς.
- Η ενέργεια σου στρέφεται συνήθως είτε σε υλικούς στόχους, είτε στην προσπάθεια να εκπληρώσεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να δώσεις μάχες για να καταξιωθείς κοινωνικά ή να αποκτήσεις εξουσία.
- Η δράση σου συνοδεύεται από προσεκτικό σχεδιασμό, σταθερότητα, επιμονή και υπομονή μέχρι να φτάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και στοχεύεις στην κορυφή, χωρίς όμως να χάνεις τον ρεαλισμό σου και να παρασύρεσαι από ουτοπίες.
- Θέλεις να είσαι αυτόνομος και να στηρίζεσαι στον εαυτό σου και στις δικές σου ικανότητες και όχι να ακολουθείς ή να εξαρτάσαι από άλλους. Δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες χωρίς να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων ή την ψυχραιμία σου. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να σου ταιριάζουν οι θέσεις ηγεσίας.
- Η σεξουαλικότητα σου μπορεί να είναι συγκρατημένη και ελεγχόμενη μεν, αλλά πολύ έντονη όταν εκφράζεται. Συνήθως θέλεις να κυριαρχείς η να επιβάλλεσαι στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να σε εξάπτουν οι σύντροφοι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα, ή εκείνοι που αποπνέουν μια αίσθηση ωριμότητας.

Ο  ΑΡΗΣ  ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

- Τα όπλα σου για την κατάκτηση των στόχων σου είναι η ευφυΐα, η πρωτοτυπία σου και η εκκεντρικότητα της σκέψης σου. Ένας από τους βασικούς στόχους που σε κινητοποιεί είναι η ελευθερία της έκφρασης και η ισότητα.
- Χαρακτηρίζεσαι πολλές φορές από μια επαναστατική και ανατρεπτική διάθεση την οποία αξιοποιείς σε καινοτομίες, προοδευτικά σχέδια και πνευματικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται όμως πολλές φορές να γίνεσαι εριστικός ή απόλυτος και να έχεις απότομα ξεσπάσματα.
- Είσαι πολύ σταθερός στα πιστεύω σου και στις ιδέες σου και μάχεσαι γι' αυτά. Είναι πιθανό να δραστηριοποιείσαι μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή να στρέφεις την ενέργεια σου σε θέματα ανθρωπιστικά, κοινωνικά ή σε οτιδήποτε έχει σχέση με την τεχνολογία.
- Έχεις την τάση να μην εκφράζεις πολύ εύκολα ή άμεσα το πάθος σου για κάτι ή για κάποιον εξαιτίας της αποστασιοποιημένης φύσης σου και της ψυχρής αντικειμενικότητας με την οποία λειτουργείς ορισμένες φορές.
- Η σεξουαλικότητα σου σχετίζεται με τον ενθουσιασμό που σου προκαλούν οι νέες ή οι ασυνήθιστες εμπειρίες, και όχι απαραίτητα με τα συναισθήματα. Σε εξάπτει η εγκεφαλική επικοινωνία και ο πειραματισμός και συνήθως θέλεις να υπάρχει ένα φιλικό στοιχείο μέσα στη σχέση σου, όπως επίσης η ισότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός.

Ο ΑΡΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

- Ο συναισθηματικός κόσμος, η προσαρμοστικότητα και η ικανότητα που έχεις να συμπάσχεις με τους άλλους είναι τα όπλα σου προκειμένου να κατακτάς τους στόχους σου. Δεν θα κάνεις εύκολα τολμηρές ή επιθετικές κινήσεις αλλά προτιμάς έμμεσους τρόπους διεκδίκησης. Η παρασκηνιακή δράση ίσως  είναι ένας από αυτούς τους τρόπους.
- Δεν είσαι ιδιαίτερα αποφασιστικός, και ίσως να χρειάζεσαι κάποιες φορές την παρότρυνση των άλλων για να κάνεις κάποιο βήμα ή να πάρεις αποφάσεις. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις επηρεάζονται από τα συναισθήματα σου, αλλά και τις επιθυμίες των άλλων με τις οποίες μπορείς ανά πάσα στιγμή να ταυτιστείς.
- Διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση που είναι ικανή να σε καθοδηγήσει προς την επίτευξη των στόχων σου, οι οποίοι όμως μπορεί να μην είναι σταθεροί και να αλλάζουν με μεγάλη ευκολία και συχνότητα. Επιπλέον, σπάνια αφορούν υλικά ζητήματα, δόξα ή εξουσία, αφού δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο ή να βρίσκεσαι στην κορυφή.
- Δυσκολεύεσαι να επικεντρωθείς και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που εμπεριέχουν πολλές λεπτομέρειες ή σε πρακτικά ζητήματα που απαιτούν οργανωτικότητα.
- Σου είναι δύσκολο να διαχωρίσεις το σεξ από το συναίσθημα, και θα πρέπει να υπάρχει ρομαντισμός και φαντασία για να εκφραστείς σεξουαλικά. Ωστόσο, αν δεν καλύπτεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να στρέψεις αλλού την προσοχή σου. Λόγω της έλλειψης αυτοσυγκράτησης και ορίων, δεν αποκλείεται να μη μπορείς να αντισταθείς σε πειρασμούς και να εμπλέκεσαι ακόμη και σε παράλληλες σχέσεις.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

add