Ιταλίδα καλόγρια στο «The voice» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 21, 2014

Ιταλίδα καλόγρια στο «The voice»
Τραγούδησε το «No One» της Αλίσα Κιζ και άφησε άφωνη την Ραφαέλα Καρά – Δείτε το βίντεο
Εμφανίστηκε δειλά στην σκηνή της τηλεοπτικής εκπομπής μουσικών ταλέντων «The voice», έπιασε το μικρόφωνό της, ενώ οι φίλες της κοιτούσαν με αγωνία το μόνιτορ και μόλις ξεκίνησε η μουσική «πάτησε» στις νότες σαν επαγγελματίας με την ελπίδα να περάσει την Blind Audition, όπου οι κριτές ακούνε αλλά δε βλέπουν τον τραγουδιστή.
Η Κριστίνα τραγουδώντας το «No One» της Αλίσα Κιζ ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και τους κριτές του παιχνιδιού στην ιταλική του εκδοχή, εκ των οποίων και τη θρυλική Ραφέλα Καρά, που πάτησαν σχεδόν αμέσως το κουμπί για να γυρίσουν τις πολυθρόνες τους και να θαυμάσουν την τόσο καλλίφωνη γυναίκα.


Η εικόνα φαντάζει κοινή για όσους παρακολουθούν την εκπομπή ταλέντων, με τη διαφορά ότι η 25χρονη Κριστίνα δεν είναι ένα καθημερινό κορίτσι από την Ιταλία, αλλά μία… καλόγρια!
Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που έφτασε στο πλατό της εκπομπής με άλλες αδελφές Ουρσουλίνες, ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά η αγάπη της για τη θρησκεία υπερίσχυσε.
Ωστόσο, η αδυναμία της για το τραγούδι δεν σιώπησε ποτέ, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συμμετάσχει στο παιχνίδι προκαλώντας ενθουσιασμό στην Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Πιέρο Πελού, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax.
Μάλιστα, η 70χρονη Καρά εμφανώς έκπληκτη ρώτησε την Κριστίνα αν είναι πραγματική καλόγρια και πώς αποφάσισε να τραγουδήσει στο «The voice».
Εκείνη χαμογελαστή απάντησε: «Έχω ένα χάρισμα και σας το χαρίζω».

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι η 25χρονη επέλεξε την ομάδα του ράπερ J-Ax για να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο οποίος για να την πείσει της είπε: «Αν όταν ήμουν μικρός σε είχα συναντήσει στην εκκλησία, τώρα θα ήμουν Πάπας. Εγώ και εσύ είμαστε όπως ο διάβολος και ο αγιασμός. Έλα στη δική μου ομάδα».
Προφανώς, η… πραγματική Sister Act πείστηκε από τις δηλώσεις του νεαρού τραγουδιστή και μουσικού και τώρα το ιταλικό τηλεοπτικό κοινό αναμένει να τη θαυμάσει σε ακόμα περισσότερες και ίσως πιο ανατρεπτικές μουσικές εμφανίσεις.
http://to-gamato.gr/?p=11757

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add