Δεν έχεις φωτογένεια; Με αυτά τα κόλπα θα… αποκτήσεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

Δεν έχεις φωτογένεια; Με αυτά τα κόλπα θα… αποκτήσεις!

Δεν έχεις φωτογένεια; Με αυτά τα κόλπα θα… αποκτήσεις!
Είναι γεγονός, ο φακός αντιπαθεί πολλούς ανθρώπους. Παρόλο που μπορεί να είναι όμορφοι εκείνος επιμένει να τους χαλάει την εικόνα. Οκ, το άρθρο αυτό δεν το γράφουμε για να βγάζετε ψωνίστικα selfies αλλά για να μπορέσετε να βγάλετε βρε αδερφέ π.χ μια φωτογραφία διαβατηρίου ή μια αναμνηστική photo σαν άνθρωποι!

Επειδή πολλές φίλες μου κατά καιρούς μου έχουν παραπονεθεί ότι βγαίνουν σαν… τερατάκια, ιδού μερικά κόλπα για καλύτερα αποτελέσματα:

1. Μην κοιτάς ευθεία στο φακό, καθώς σπανίως κολακεύει. Στρίψε ελαφριά το πρόσωπό σου κατά τα 3/4 προς την κάµερα και χαμήλωσε το κεφάλι ελαφρώς προς τα κάτω
2. Αν πάντα βγαίνετε με… κλειστά μάτια, φροντίστε να έχετε κλείσει ήδη τα μάτια σας από τη στιγμή που στήνεστε για φωτό και να τα ανοίξετε λίγο πριν το κλικ. Ε μααα!
3. Αν έχεις μεγάλο προγούλι, τότε μάκρυνε λίγο το λαιμό σου, σπρώχνοντας λιγάκι το πρόσωπό σου προς τα εμπρός. Προς Θεού μη χαμηλώσετε και σκύψετε προς τα κάτω το πρόσωπό σας καθώς το… διπλοσάγονο θα κάνει εμφάνιση!
4. Για πιο αδύνατη φιγούρα, βάλε τα χέρια σου να ακουμπούν τους γοφούς, σταύρωσε τα πόδια σου και πάρε μια μικρή κλίση προς τα εμπρός
5. Μην καμπουριάζεις και φρόντισε να ισιώσεις το κορμί σου
6. Τόνισε σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Αν διαθέτεις μεγάλα χείλη, τόνισέ τα με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Αν πάλι το βλέμμα σου είναι το ατού σου, το smokey μακιγιάζ είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα.

Πηγή: http://glikaxamogela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add