Το Golden Hall ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Το Golden Hall ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο


Στις 23 Νοεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall το οποίο ανακοίνωσε ότι αφιερώνει τη γιορτή στα παιδιά και υποστηρίζει τον οργανισμό Make a Wish Κάνε - μια -Ευχή - Ελλάδος επιχειρώντας να προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας και να εκπληρώσει ευχές παιδιών που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η Ελένη Μενεγάκη πλαισιωμένη με παιδικά χαμόγελα θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του εμπορικού κέντρου σε ένα περιβάλλον γεμάτο φώτα και μαγεία το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 14.00 ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 18.15.

Το Golden Hall θα γεμίσει από παιδικές φωνές καθώς σχολεία και ωδεία θα τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ μαζί με τους επισκέπτες του κέντρου θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας «Θα σε πάρω να φύγουμε». Πλησιάζοντας προς την ώρα του ανάμματος ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, η Κρυσταλλία, η Courtney και οι 15 50, μας φέρνουν πιο κοντά στην μαγεία των Χριστουγέννων με τα τραγούδια τους.

Για μία ακόμα χρονιά, το Golden Hall σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου και σας προσκαλεί όλους να πραγματοποιήσετε τις ευχές των παιδιών.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Alpha 98,9,
Ζήστε τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία μαζί με τα παιδιά σας, με εκπλήξεις και δώρα που θα σας ξετρελάνουν, καθώς η πιο μαγική περίοδος του χρόνου ξεκινάει στο..
Golden Hall -First of all!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add