Ο καρκίνος του στήθους και τα αντιιδρωτικά! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2013

Ο καρκίνος του στήθους και τα αντιιδρωτικά!

Γιατί ο καρκίνος του στήθους βρίσκεται συνήθως στη μασχάλη. Πρόκειται για μια πληροφορία η οποία διασταυρώθηκε με ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία και ερευνητές που ήδη γνωρίζουν το ζήτημα.

Πρέπει να διαβαστεί από όλους και κυρίως από τις γυναίκες.Σας προκαλώ όλους να.. ξανασκεφτείτε την ημερήσια χρήση ενός προϊόντος που μπορεί να σας προκαλέσει αυτή τη σοβαρή ασθένεια. Από σήμερα , αλλάζουμε τις ημερήσιες συνήθειες μας! Βασική αίτια που προκαλεί καρκίνο του στήθους είναι τα ανθιδρωτικά.
Ναι, τα ανθιδρωτικά !!

Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συνδυασμός ανθιδρωτικού με αποσμητικό (antiperspirant - deodorant). Γι' αυτό, μόλις πάτε σπίτι, ελέγξτε:«deodorant» (αποσμητικό) είναι εντάξει. «antiperspirant» όχι !
Γίνεται συγκέντρωση τοξινών η οποία προκαλεί μετάλλαξη κύτταρων στην περιοχή.

Διαβάστε γιατί: Το ανθρώπινο σώμα έχει κάποιους μηχανισμούς για να αποβάλει τις τοξίνες. Οι περιοχές αυτές είναι πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, η βουβωνική χώρα και οι μασχάλες.

Οι τοξίνες αποβάλλονται με την εφίδρωση. Τα ανθιδρωτικά (antiperspirant), όπως και η ονομασία τους μας προσδιορίζει, σας εμποδίζουν να ιδρώνετε, και γι αυτό αποτρέπουν το σώμα από το να αποβάλει τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης.

Οι τοξίνες δεν εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο. Αντιθέτως, το σώμα τις συσσωρεύει στα λεμφικά κέντρα κάτω από τις μασχάλες εφόσον δεν μπορεί να τις αποβάλει. Σχεδόν όλοι οι καρκινικοί όγκοι στο έξω και επάνω τέταρτο της περιοχής τους στήθους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα.

Επίσης, για τους άντρες είναι πιο δύσκολο , αλλά όχι απίθανο, να πάθουν καρκίνο του στήθους από τα ανθιδρωτικά, διότι η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες της περιοχής χωρίς να εισχωρεί κατ' ευθείαν στο δέρμα.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν ανθιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα αυξάνουντις πιθανότητες να νοσήσουν, διότι το ξύρισμα προκαλεί ανεπαίσθητες ανοιχτές εγκοπές στο δέρμα , από τις οποίες τα χημικά εισχωρούν μέσω της μασχάλης άμεσα στο σώμα.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα σε όσους αγαπάτε! Ο καρκίνος του στήθους έχει γίνει πολύ συνήθης, και η πληροφορία αυτή μπορεί να σώσει ζωές.

Πηγή: http://ar8ra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add