Οι 93 καλύτερες φράσεις της αγάπης σε απόσταση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2023

Οι 93 καλύτερες φράσεις της αγάπης σε απόσταση


Σας αφήνω το καλύτερο απομακρυσμένες φράσεις αγάπης να αφιερώσετε στον σύντροφό σας, φίλο, φίλη, σύζυγο, γυναίκα, φίλους, οικογένεια ή οποιονδήποτε θεωρείτε ξεχωριστό και επιθυμείτε να έχετε πιο κοντά.

Μπορείτε επίσης να ενδιαφέρεστε για αυτές τις φράσεις μακριά ή αυτές τις συναισθηματικές.

-Μια σχέση σε απόσταση όπως η δική μας αποδεικνύει ότι η αγάπη δεν έχει όρια και ότι δεν γνωρίζουμε την ηλικία ή την απόσταση.



-Όσο περισσότερο είναι η αναμονή, τόσο πιο γλυκό θα είναι το φιλί.



-Ενώ είστε στην καρδιά μου και είμαι στη δική σας, δεν υπάρχει απόσταση αρκετά μεγάλη ώστε η αγάπη μας να μην μπορεί να επιβιώσει.



-Δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεστε, θα σας περιμένω μέχρι να μπορέσουμε τελικά να είμαστε μαζί.



-Μερικές φορές πρέπει να είστε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά αυτό δεν σας κάνει να τους αγαπάτε λιγότερο. Μερικές φορές αυτό σας κάνει να τους αγαπάτε περισσότερο. - Nicholas Sparks.



-Δεν έχει σημασία αν είμαστε κοντά ή μακριά, θα είστε πάντα στην καρδιά μου.



-Η απόσταση μας δίνει έναν λόγο να αγαπάμε καλύτερα.



-Η απόσταση μεταξύ μας δεν αποδυναμώνει την αγάπη μου για σένα.



-Δύσκολοι δρόμοι συνήθως οδηγούν σε όμορφους προορισμούς.



-Η απόσταση είναι προσωρινή, αλλά η αγάπη μας είναι μόνιμη.



-Η αγάπη λείπει από κάποιον όταν είσαι μακριά, αλλά με κάποιο τρόπο νιώθεις ζεστός επειδή μοιράζεσαι την ίδια αγάπη στην καρδιά σου.



-Μακάρι να ήσασταν εδώ, ότι ήμουν εκεί ή ότι ήμασταν μαζί οπουδήποτε αλλού.



-Εάν θέλετε πραγματικά να σεβαστείτε από τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα πρέπει να αποδείξετε σε αυτούς ότι μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς αυτούς. - Michael Bassey Johnson.



-Η μεγαλύτερη χρονική περίοδος είναι όταν περιμένετε κάποιον που πραγματικά θέλετε.



-Η απουσία κάνει την καρδιά να αγαπάει πιο βαθιά, αλλά κάνει τους υπόλοιπους πιο μοναχικούς. - Τσάρλι Μπράουν.



-Δεν είναι η απόσταση του εχθρού, αλλά ο ατελείωτος χρόνος που πρέπει να περιμένω για να σας κρατήσω στα χέρια μου. - Livius Besski.



-Η απόσταση σημαίνει πολύ λίγο όταν κάποιος σημαίνει τόσο πολύ.



-Η αγάπη είναι όλα. Αξίζει πραγματικά να αγωνιστεί γι 'αυτόν, να είναι γενναίος και να διακινδυνεύει τα πάντα.



-Το πιο τρομακτικό πράγμα για την απόσταση είναι ότι δεν ξέρετε αν θα χάσουν ή θα σας ξεχάσουν. - Nicholas Sparks.



-Οι λίγες ώρες που περνάω μαζί σου αξίζουν τις εκατοντάδες ώρες που ξοδεύω χωρίς εσένα.

-Μου αρέσει ο ήχος της φωνής σου, ακόμα κι όταν το ακούω εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, με κρατάει μπροστά, μου θυμίζει ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Σας λείπεις.

-Σε σιωπηλές νύχτες, όταν οι φίλοι είναι σπάνιοι. Κλείνω τα μάτια μου και σκέφτομαι. Μια σιωπηρή νύχτα, ένα σιωπηλό δάκρυ και μια σιωπηρή ευχή να είσαι εδώ μαζί μου.

-Η απουσία είναι η αγάπη καθώς ο αέρας είναι για φωτιά. Σβήστε το μικρό και ανεβείτε το μεγάλο.

-Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια περνούν και πόση απόσταση υπάρχει μεταξύ μας, όπου και αν βρισκόμαστε στον κόσμο, ακόμα και αν το σύμπαν προσπαθεί να μας χωρίσει, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να σας.

-Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων είναι δύσκολες, αλλά και απίστευτες. Εάν μπορείτε να αγαπάτε, να εμπιστεύεστε, να σέβεστε και να υποστηρίζετε το άλλο από μακριά, τότε θα είστε ασταμάτητοι όταν είστε σωματικά μαζί.

-Ο χρόνος είναι η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ δύο θέσεων. - Tennesse Williams-

-Πάντα μαζί Ποτέ δεν διαχωρίστηκε. Μερικές φορές θα χωριστούν από απόσταση, αλλά ποτέ από την καρδιά.

-Είμαι στο κρεβάτι μου και είστε στο δικό σας. Ένας από μας βρίσκεται στο λάθος μέρος.

-Υπάρχει σε δύο μέρη, εδώ και εκεί που είσαι. - Μαργαρίτα Atwood.

-Αν το μόνο μέρος όπου θα μπορούσα να σε δω έξω στα όνειρά μου, θα κοιμούσα για πάντα.

-Στρέφω για να δω τον Ήλιο και με διευκολύνει, γιατί ξέρω ότι το ίδιο φως φωτίζει το πρόσωπό σου.

-Δεν είναι καιρός να είμαστε μαζί ή τα χιλιόμετρα που χωρίζουμε. Είναι η ισχυρή αγάπη που έχουμε και το γεγονός ότι είμαστε πάντα στην καρδιά του άλλου.

-Η απλή απουσία του είναι για μένα περισσότερο από την παρουσία άλλων. - Edward Thomas.

-Η σκέψη να είμαι μαζί σας αύριο μου δίνει τη δύναμη να είμαι χωρίς σας σήμερα.

-Η αγάπη θα βρει πάντα έναν τρόπο να είναι μαζί.

-Εάν η απόσταση μετρήθηκε από την άποψη της καρδιάς, δεν θα περάσαμε ποτέ περισσότερο από ένα λεπτό.

-Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να θέλει κάποιος να είναι κοντά και να μην μπορεί. Αυτές είναι οι στιγμές που δεν ξέρετε τι να κάνετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε.

-Εκείνοι που επιβιώνουν σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων εμπνέουν άλλους να κάνουν το ίδιο όταν το αξίζει.

-Η αγάπη όταν είστε κόσμοι μακριά είναι ο πιο σκληρός τρόπος για να ερωτευτείς.

-Όσο περισσότερο περιμένετε για κάτι, τόσο περισσότερο το εκτιμάτε όταν το αποκτήσετε. Επειδή για όλα αξίζει τον κόπο, αξίζει να περιμένετε.

-Έπεσα στην αγάπη μαζί της όταν ήμασταν μαζί, τότε ερωτεύτηκα βαθύτερα από τα χρόνια που είχαμε ξεχωρίσει. - Nicholas Sparks.

-Η απουσία σου δεν μου έχει διδάξει να είναι μόνος του, απλά μου έχει δείξει ότι όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να προβάλει μια ενιαία σκιά στο pared.-Doug Fetherling.

-Σε αντίθεση με όσα λένε οι κυνικοί, η απόσταση δεν είναι για τους φοβισμένους, είναι για τους τολμηρούς. Είναι για εκείνους που είναι πρόθυμοι να περάσουν πολύ χρόνο μόνο σε αντάλλαγμα για λίγο χρόνο με το πρόσωπο που αγαπούν. - Meghan Daum.

-Ο διαχωρισμός από τον άλλο είναι μια οπτική ψευδαίσθηση συνείδησης. - Albert Einstein.

-Παρά τα χιλιόμετρα μεταξύ των δύο, εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε τα αστέρια και τον Ήλιο, οπότε η εκτίμησή τους συχνά μου θυμίζει ότι είμαστε ένα.

-Η απόσταση μεταξύ δύο καρδιών δεν αποτελεί εμπόδιο, αλλά μια όμορφη υπενθύμιση του τι μπορεί να γίνει μια δυνατή αγάπη..

-Οι καλές σχέσεις δεν συμβαίνουν απλά. Χρειάζονται χρόνο, υπομονή και δύο άτομα που θέλουν πραγματικά να είναι μαζί.

-Όταν δεν σε βλέπω, δεν σου λείπεις. Απλά βάλτε το χέρι μου στην καρδιά μου και εκεί θα βρείτε, γιατί ακόμα και αν είστε έξω από τα μάτια, ποτέ δεν θα είναι έξω από μου heart.-Ρασίντα Rowe.

-Δεν θα είναι απλό. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό καθημερινά, αλλά θέλω να το κάνω, επειδή σε αγαπώ. Σε αγαπώ εντελώς, για πάντα, εσύ κι εμένα, κάθε μέρα. - Νικολά Σπάρκς.

-Η ύπαρξη μιας εξ αποστάσεως σχέσης σας αναγκάζει να μάθετε να επικοινωνείτε καλά και δεν υπάρχει καμία άλλη δεξιοτεχνία πιο σημαντική για την επιτυχία μιας μακροχρόνιας σχέσης.

-Η αληθινή αγάπη δεν σημαίνει ότι είναι αδιάσπαστη, σημαίνει ότι μπορεί να χωριστεί χωρίς να αλλάξει κάτι.

-Δεν έχει σημασία πού θα πάτε, δεν έχει σημασία τι θα κάνεις, θα είμαι εδώ και σας περιμένουμε, δεν έχει σημασία τι χρειάζεται ή πώς η καρδιά διαλείμματα μου, θα είμαι εδώ esperándote.-Richard Marx.

-Η αγάπη δεν γνωρίζει απόσταση, δεν έχει καμία ήπειρο και τα μάτια της είναι για τα αστέρια.

-Θα σε κρατήσω στην καρδιά μου μέχρι να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου.

-Η απόσταση δεν καταστρέφει τις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να βλέπετε κάποιον καθημερινά να είναι ερωτευμένος.

-Η αναμονή δεν με ενοχλεί, ούτε η απόσταση που μας χωρίζει. Το μόνο που θέλω είναι μια πραγματική δέσμευση και γνωρίζω ότι η καρδιά σας δεν θα αλλάξει ποτέ.

-Ξεχάστε όλους τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει και να πιστέψει στον λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει.

-Στην αληθινή αγάπη, η μικρότερη απόσταση είναι πολύ μεγάλη και η μεγαλύτερη απόσταση μπορεί να μειωθεί. - Hans Nouwens.

-Ο χρόνος είναι το μόνο μας εμπόδιο και, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, θα ξεπεράσουμε και αυτό.

-Οι σχέσεις από απόσταση είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η αγάπη δεν είναι μόνο φυσική. Μπορώ να σας αισθανθώ δίπλα μου ακόμα και όταν βρίσκεστε χιλιάδες μίλια μακριά.

-Όταν είμαι μόνος μαζί σου, με κάνει να νιώθω ξανά ότι είμαι πλήρης. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεστε, θα σε αγαπώ πάντα.

-Αγαπώντας κάποιον περισσότερο από οτιδήποτε σημαίνει ότι η απόσταση έχει σημασία μόνο στο μυαλό και όχι στην καρδιά.

-Για να έχεις κάτι που αξίζει είναι απαραίτητο να πληρώσεις μια τιμή και η τιμή είναι πάντα δουλειά, υπομονή, αγάπη και αυτοθυσία.

-Δεν υπάρχουν αποχαιρετισμοί για εμάς. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα είστε πάντα στην καρδιά μου. - Μαχάτμα Γκάντι.

-Αναρωτιέμαι γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα των σχέσεων απόστασης.

-Με βοηθά να σκεφτώ όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι μου. Νιώθω σαν να κρέμονται δίπλα μου, γρήγορα να κοιμάται. Και νομίζω πόσο θα ήταν μεγάλη αν αυτό ήταν αλήθεια.

-Όταν δύο καρδιές είναι η μια για την άλλη, καμία απόσταση δεν είναι πολύ μακριά, δεν υπάρχει πολύς χρόνος και καμία άλλη αγάπη δεν μπορεί να τις χωρίσει.

-Τα καλύτερα και ομορφότερα πράγματα στον κόσμο δεν μπορούν να φανούν ούτε να αγγίζονται, πρέπει να γίνονται αισθητά με την καρδιά. - Helen Keller.

-Ανεξαρτήτως πόσο επώδυνη είναι η απόσταση, που δεν έχεις στη ζωή μου μπορεί να είναι χειρότερη.

-Η απουσία οξύνει την αγάπη. Η παρουσία του τον δυναμώνει. - Θωμάς Φούλερ.

-Δεν υπάρχει χρόνος όταν σταματώ να σκέφτομαι για εσάς. Έτσι, όταν σκεφτείτε για μένα, χαμόγελο γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί, τουλάχιστον στη σκέψη.

-Όταν αισθάνεστε μόνος, κοιτάξτε απλώς τους χώρους μεταξύ των δακτύλων των χεριών σας και σκεφτείτε πώς μπορείτε να δείτε εκεί τα δάκτυλά μου που είναι αλληλένδετα με τη δική σας για πάντα.

-Δεν έχει σημασία πού είμαι, δεν έχει σημασία πού θα πάτε, η καρδιά σας είναι βόρεια αστέρι μου, και εκείνη βρίσκει πάντα τον τρόπο μου πίσω στο house.-Michael Kilby.

-Η απόσταση μας διδάσκει να εκτιμούμε πραγματικά την αγάπη που δημιουργούμε με αυτό το ειδικό άτομο. Ενισχύστε και δοκιμάστε την αγάπη μας και θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι 'αυτό.

-Ποτέ μην παραιτηθεί από κάτι που πραγματικά θέλετε. Είναι δύσκολο να περιμένεις, αλλά είναι πιο οδυνηρό να μετανοήσεις.

-Οι περιπέτειες είναι μεγάλες, ειδικά όταν το πρόσωπο που αγαπάς είναι το πεπρωμένο σου.

-Η απόσταση δεν διαλύει τη φιλία, μόνο τη δραστηριότητα της. - Αριστοτέλης.

-Η απόσταση είναι για όσους γνωρίζουν πώς να διακρίνουν κάτι καλό όταν το βλέπουν, ακόμα κι αν δεν το βλέπουν αρκετά κοντά.

-Μου λείπεις περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα να είχα φανταστεί ή θα πίστευε, και ότι ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να χάσετε mucho.-Vita Sackville-West

-Όταν η απουσία σας αισθάνεται, η παρουσία σας είναι η ουσία και αυτό κάνει τη διαφορά. - Michael Bassey Johnson.

-Η αγάπη είναι ένας κίνδυνος. Τι συμβαίνει εάν δεν λειτουργεί; Ω, αλλά τι θα γίνει αν λειτουργεί?.

-Σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων, η αγάπη δοκιμάζεται και αμφισβητείται κάθε μέρα, αλλά στο τέλος της ημέρας αποδεικνύουν η μία την άλλη χρήσιμη. Αυτό κάνει τη σχέση τόσο ξεχωριστή.

-Δεν έγινε μεγάλη αγάπη χωρίς μεγάλη μάχη.

- Κατάλαβα ότι ενώ ήταν πιο απουσιάζει από τη ζωή μου, έχασα όλο και περισσότερο αυτό amaba.-Donna Lynn Hope.

-Ξέρετε ότι έχετε βρει την αληθινή αγάπη, όταν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας που υπάγονται στην αγάπη με το ίδιο πρόσωπο ξανά και ξανά, παρά το γεγονός ότι χιλιόμετρα μακριά από εσάς.

-Λένε ότι η αγάπη δεν σημαίνει ότι είναι αδιαχώριστα, αλλά να διαχωρίζονται και τίποτα δεν αλλάζει. Αυτό είναι ψέμα. Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ενώ είμαστε μακριά. Και εμείς Ως εκ τούτου, θα έχω το μεγάλο προνόμιο να μάθουν νέα πράγματα από σας, όταν μπορείτε να πάρετε πίσω μαζί, και δεν μπορώ να περιμένω για να ello.-Lisa McKay.

-Αν ακούσετε τον άνεμο προσεκτικά, θα μπορούσατε να ακούσετε μου ψιθυρίζεις την αγάπη μου για εσάς.-Andrew Davidson.

-Είμαστε το τέλειο ζευγάρι. Δεν είμαστε απλώς στην τέλεια κατάσταση.

-Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ κοντά σε σας, ακόμη και αν είναι φυσικά μακριά. Μπορείτε να περπατήσετε και να είστε κοντά σε όλες τις ώρες της ζωής σας.

-Πιστεύω στην ανυπολόγιστη δύναμη της αγάπης. Αυτή η αγάπη μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε περίσταση και να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε απόσταση. - Steve Maraboli.

-Λείπει κάποιος μπορεί να βλάψει. Αλλά όταν ξέρεις ότι είναι δικό σου για πάντα, αρνητικότητα θα βοηθήσει Prevention.-Trishna Damodar.

Το διαβάσαμε εδώ:https://el.thpanorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add