Η Σημασία της Δόνησης-Συχνότητας της Ενέργειας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 25, 2021

Η Σημασία της Δόνησης-Συχνότητας της Ενέργειας



H σημασία της δόνησης και της συχνότητάς της.
Η ισχύς της ενέργειας της καρδιάς σε σχέσημε την κατώτερη εγωϊκή ενέργεια.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, πρόκειται πολύ σύντομα (την επόμενη εβδομάδα) να σας δώσουμε εκτενείς πληροφορίες για την αλλαγή της συχνότητας δόνησης που γίνεται στον πλανήτη και συγκεκριμένα για την μετάβαση στη δόνηση της καρδιάς.

Ενόψει όμως του σημαντικού Οραματισμού για την Ελλάδα που έχουμε την Κυριακή (16/3/2014), θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τη δόνηση της ενέργειας και τις μεγάλες διαφορές που αυτή μπορεί να έχει στην ζωή μας. Θα θέλαμε να κατανοήσετε την μεγάλη ισχύ της δόνησης της καρδιάς και πως η παραμονή σε αυτήν την δόνηση έστω και για λίγο μπορεί να «διαγράψει» ώρες «χαμηλής δόνησης».

Αφορμή για το άρθρο θα αποτελέσει η «ποσοτική» κλίμακα δόνησης που παρουσιάζει στο βιβλίο του «Power Vs Force» ο συγγραφέας Sir David Hawkins (M.D., Ph.D., ψυχίατρος, ερευνητής, πνευματικός δάσκαλος). Ο Hawkins παρουσιάζει μια κλίμακα «ψυχικών καταστάσεων», το συναίσθημα που ανταποκρίνεται στη συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς και το «ενεργειακό σκορ» που ανταποκρίνεται στην κάθε κατάσταση. Η κλίμακα είναι η ακόλουθη:

Το σημαντικό δεν είναι τόσο εάν η λίστα είναι πλήρης ή όχι, αλλά αυτό που αναφέρει ο Hawkins, ότι ο άνθρωπος όσο βρίσκεται στην κλίμακα μέχρι το 200 είναι «ενεργειακά» εγκλωβισμένος στον εαυτό του σε μια χαμηλή αρνητική ενεργειακή σπείρα και δεν μπορεί να επηρεάσει «θετικά» τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Δεν μπορεί να ασκήσει θετική επίδραση, θα λέγαμε, στην συλλογική συνειδητότητα της κοινωνίας του. Ενεργειακά είναι στραμμένοι πιο πολύ στο να τραβήξουν ενέργεια από το σύνολο παρά να προσθέσουν (λόγω της χαμηλής τους ενεργειακής κατάστασης). Και επισημαίνει επίσης ότι, δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων βρίσκεται αρκετά κάτω από το «όριο» των 200 μονάδων. Το αισιόδοξο είναι ότι εφόσον υπάρχουν έστω λίγοι (σε σχέση με τους πολλούς) που μπορούν να «δονηθούν» πάνω από το όριο των 200 μονάδων, είναι δυνατόν αυτοί οι λίγοι να αντιστρέψουν την αρνητικότητα των πολλών που βρίσκονται κάτω από το όριο των 200 μονάδων που όπως είπαμε ο Hawkins θεωρεί κομβικό.

Εμείς ως Μορφογένεσις Σύστημα θα προσθέταμε κάνοντας μια αντιστοιχία, ότι κάτω από το όριο των 200 μονάδων βρίσκεται η συχνότητα της δόνησης της εγωϊκής χωριστικής ενέργειας, ενώ στα υψηλότερα επίπεδα της κλίμακας είναι η ενέργεια της καρδιάς, η ενέργεια της ενότητας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να θυμηθείτε, όσοι συμμετέχετε στον Οραματισμό για την Ελλάδα αλλά και όσοι είστε καινούργιοι να γνωρίσετε, την έννοια της «κρίσιμης μάζας» (για περισσότερες λεπτομέρειες ξαναδιαβάστε το άρθρο του New Earth Network «8000 χειριστές»), δηλαδή τον αριθμό των συνειδητών χειριστών που απαιτείται για να επιτευχθούν αλλαγές μεγάλης κλίμακας. Η κρίσιμη μάζα για την Ελλάδα είναι περίπου 350 χειριστές. Δηλαδή μόνο με 350 συνειδητούς χειριστές της ενέργειας είναι δυνατόν να αλλάξουμε όλη την ψυχική ενέργεια και σκεπτόσφαιρα στην Ελλάδα. Και κάποιος μπορεί ν’ αναρωτηθεί γιατί δεν συμβαίνει αυτό αφού πλέον συμμετέχουν στους οραματισμούς περισσότεροι από 1500 χειριστές. Η απάντηση έχει να κάνει με το ότι οι χειριστές εκπέμπουν τον καθοδηγούμενο οραματισμό για μισή ώρα, αλλά δεν μπορούν στο υπόλοιπο της καθημερινότητάς τους να διατηρήσουν το ενεργειακό επίπεδο που απαιτείται.


Θα είχε ενδιαφέρον εάν π.χ μπορούσε μια ομάδα 350 δυνατών χειριστών να διαλογίζεται κάθε ημέρα για 4 ώρες επί ένα μήνα στη σκεπτομορφή που θέλουμε για την Ελλάδα. Θα άλλαζαν τα πάντα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα παρόμοιο πείραμα που είχε γίνει στη Φιλαδέλφια των ΗΠΑ είχε μειώσει την εγκληματικότητα μέχρι και 75%(!) για το διάστημα που γινόταν ο «πειραματικός διαλογισμός» στην πόλη.

Πρακτικά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα αυτή να οργανώσουμε κάτι τέτοιο, αλλά και αυτό που κάνουμε είναι εξίσου σημαντικό, απλά πηγαίνει σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.
Το πιο σημαντικό όμως που θα θέλαμε να κρατήσετε από αυτήν την ανάρτηση είναι η εντυπωσιακή διαπίστωση που κάνει ο Hawkins στο βιβλίο του, ότι ένας άνθρωπος που «δονείται» στην κλίμακα στο όριο των 350 μονάδων είναι ικανός να αντιστρέψει την αρνητικότητα 200.000 ανθρώπων που δονούνται κάτω από το όριο των 200 μονάδων και ένας άνθρωπος που «δονείται» στο επίπεδο των 500 μονάδων μπορεί να αντιστρέψει την αρνητικότητα 750.000 ανθρώπων κάτω από το όριο των 200 μονάδων. Σκεφθείτε το λίγο, ένας μόνο «συνειδητός άνθρωπος» μπορεί να αντιστρέψει την αρνητικότητα χιλιάδων συνανθρώπων του!

Αντιλαμβάνεστε τα μεγέθη και το τι μπορεί να συμβεί εάν μπορούσαμε ν’ ανυψώσουμε την ενέργειά μας και να την κρατήσουμε εκεί? Γι’ αυτό καμιά προσπάθεια ανύψωσής της ενέργειας σας και της συνειδητότητας σας δεν είναι ασήμαντη. Μην αφήνετε τον συνηθισμένο σας νου να υποτιμήσει όποια ενέργεια ανύψωσης συχνότητας κάνετε. Τα συγκρίσιμα μεγέθη είναι όπως είδατε εκπληκτικά. Όταν υπάρχει συντονισμός με το Ανώτερο Πεδίο της Δημιουργίας, η ισχύς του είναι εντυπωσιακή. Η πολλαπλασιαστική ισχύς των ανθρώπων που ενώνουν την ενέργειά τους για ένα κοινό σκοπό είναι εκθετική και όχι αθροιστική, γι’ αυτό και είναι δυνατόν η «κρίσιμη μάζα» 350 ανθρώπων ν’ αλλάξει τα πάντα στην Ελλάδα και κάτι περισσότερο από 8.000 συνειδητοί άνθρωποι ν’ αλλάξουν όλο τον πλανήτη.

Ας μην απογοητευόμαστε λοιπόν και ας μην «μιζεριάζουμε», έστω και εάν ακόμη δεν είμαστε συνολικά για όσο διάστημα χρειάζεται σε πιο ανυψωμένη συχνότητα για ν’ αλλάξουμε τα πάντα. Πιστεύουμε ότι έρχεται και αυτό. Προς αυτήν την κατεύθυνση εξάλλου θα είναι και οι πληροφορίες που θα σας δοθούν την επόμενη εβδομάδα για την ανύψωση στη συχνότητα της καρδιάς.

Προς το παρόν ας συνεχίσουμε το έργο μας που κάνουμε για την Ελλάδα, μέσω του Οραματισμού που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή (16/3/2014), με όσο περισσότερη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη έχουμε, για να συμβάλλουμε στην εξέλιξη που επιθυμούμε να δούμε να συμβαίνει στην πατρίδα μας. Αυτή εξάλλου είναι και η ευθύνη μας ως συνειδητοί δημιουργοί και σε συλλογικό επίπεδο, όχι μόνο ατομικό!

Το διαβάσαμε εδώ:https://www.morphogenesissystem.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add