Διακόσμηση για Αρχάριους: Τα 8 Βασικά Διακοσμητικά που Αγαπούν και οι Διακοσμητές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2020

Διακόσμηση για Αρχάριους: Τα 8 Βασικά Διακοσμητικά που Αγαπούν και οι Διακοσμητές



Μπορεί να μην γνωρίζετε πολλά από διακόσμηση αλλά με λίγη βοήθεια από εμάς τα βασικά μπορείτε να τα μάθετε.
Δείτε ποια θεωρούν οι διακοσμητές ότι είναι τα απαραίτητα διακοσμητικά για έναν χώρο και κάντε τις προσθήκες που χρειάζεται το δικό σας σπίτι.

▶Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό 
Η αλήθεια είναι πως ένα ιδιαίτερο φωτιστικό μπορεί να ανανεώσει έναν χώρο και να τον φωτίσει με έναν μοναδικό τρόπο. Βάλτε ένα τέτοιο φωτιστικό στο σαλόνι σας και δείτε το να αλλάζει όψη.
Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό μπορεί να αναβαθμίσει έναν χώρο.

▶Ένα μεγάλο φυτό 
Τα φυτά έχουν γίνει μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Μια μεγάλη, όμορφη γλάστρα θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας και θα του δώσει ζωή. Δώστε λίγη παραπάνω έμφαση στην επιλογή της γλάστρας. Επιλέξτε μια στιλάτη γλάστρα που θα δώσει έξτρα δόση πολυτέλειας στον χώρο σας.

▶Διακοσμητικά καλάθια 
Τα καλάθια έχουν διπλή χρησιμότητα. Μπορούν να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικά αλλά και ως χώροι αποθήκευσης. Επιλέξτε όμορφα καλάθια που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας. Βάλτε τα στο σαλόνι αλλά και στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα και το μπάνιο. Παντού χρειάζεται ένας έξτρα αποθηκευτικός χώρος.

▶Ένα όμορφο βάζο 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα φρέσκα λουλούδια δίνουν ζωή σε ένα δωμάτιο. Βάλτε 1-2 όμορφα, στιλάτα βάζα στο σαλόνι σας και γεμίστε τα με λουλούδια. Αμέσως θα σας φτιάξει η διάθεση. Αν η διακόσμηση του σπιτιού σας δεν έχει χρωματικές εκπλήξεις τότε μπορείτε να κάνετε την έκπληξη με 2 χρωματιστά βάζα.
Μερικά βάζα στο σαλόνι σας γεμάτα λουλούδια θα σας φτιάχνουν τη διάθεση όποτε τα βλέπετε.

▶Ριχτάρια 
Όπως και να το κάνουμε ένα ριχτάρι μπορεί να ανανεώσει εντελώς έναν καναπέ και κατ’επέκταση ένα σαλόνι. Επενδύστε σε ένα καλής ποιότητας ριχτάρι για τον χειμώνα και σε ένα άλλο πιο χρωματιστό και ζωντανό ριχτάρι για το καλοκαίρι.

▶Κεριά για ατμόσφαιρα 
Είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι τα κεριά μπορούν να δώσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μια ωραία ιδέα είναι να επενδύσετε σε μερικά ιδιαίτερα, στιλάτα σταντς κεριών και να πάρετε πολύ οικονομικα κεριά.
Ομορφύνετε το σαλόνι σας με μερικά κεριά.

▶Κάποιο έργο τέχνης 
Είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση και τα έργα τέχνης που θα επιλέξετε για το σπίτι σας αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας. Κάντε σωστή επιλογή και διαλέξτε έργα τέχνης που πραγματικά αγαπάτε.

▶Οι καθρέφτες είναι must 
Μπορεί να μην τους έχετε σε μεγάλη υπόληψη αλλά οι καθρέφτες μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται πιο πολυτελής. Βάλτε έναν όμορφο, vintage ή όχι, μεγάλο ή μικρό καθρέφτη σε κάθε χώρο του σπιτιού σας εκτός από την κουζίνα και δείτε όλους τους χώρους σας να ανανεώνονται.

Το διαβάσαμε εδώ:https://spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add