Επιλέγω τo κατάλληλo σετ WC - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020

Επιλέγω τo κατάλληλo σετ WC

Επικαθήμενη λεκάνη ή εντοιχιζόμενη; Το σετ WC προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρου ανεξάρτητα του μεγέθους. Διαβάστε παρακάτω πως να επιλέξετε εύκολα το σετ WC σας.



Από τι αποτελείται το σετ WC;

To σετ WC αποτελείται από 3 βασικά στοιχεία: τη λεκάνη, το καζανάκι, και τον μηχανισμό.

Η λεκάνη μπορεί να είναι επικαθήμενη, η εντοιχιζόμενη. Στη Leroy Merlin θα βρείτε ήδη επεξεργασμένες λεκάνες κατά τη δημιουργία βακτηριδίων, σηματοδοτημένες με το ειδικό σήμα. Θα βρείτε επίσης λεκάνες με επιβραδυνόμενο κλείσιμο που προσφέρουν αθόρυβο κλείσιμο του καλύμματος και απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος να πιαστούν τα δάχτυλά του.
Για το καζανάκι έχετε την επιλογή ανάμεσα σε μονό η διπλό μηχανισμό. Ο διπλός μηχανισμός στο καζανάκι 2.6/4 λίτρων σας επιτρέπει την εξοικονόμηση νερού έως και 20m³, ενώ ο διπλός μηχανισμός σε καζανάκι 3/6 λίτρων επιτρέπει εξοικονόμηση νερού έως και 40%.

Ο μηχανισμός (πλεούμενη μπάλα, αλυσίδα, βαλβίδα και ο μοχλός) επιτρέπει στο καζανάκι να γεμίζει χωρίς να υπερχειλίζει και να αδειάζει.

Eπικαθήμενη ή εντοιχιζόμενη λεκάνη; 
Επικαθήμενες λεκάνες : Είναι ο κλασικός τύπος λεκάνης, του οποίου το βασικό μειονέκτημα είναι το μέγεθος/ο όγκος. Συνήθως η απόσταση από τον τοίχο έως το τέλος της λεκάνης είναι 79 με 80 εκ και αντιστοιχεί στο μήκος ανάμεσα στον τοίχο και το σιφόνι, και το μέγεθος της λεκάνης. Παρόλ’αυτά, στη Leroy Merlin θα βρείτε διάφορα μοντέλα WC κατάλληλα για την εξοικονόμηση χώρου. Τόσο οι γωνιακές λεκάνες όσο και οι λεκάνες με προβολή 60 η 62 εκ είναι κατάλληλες λύσεις για μικρά WC.

Εντοιχιζόμενες λεκάνες : μοντέρνες και με υψηλή αισθητική! Στα καταστήματά μας θα βρείτε 3 είδη εντοιχισμού:

- επιτοίχιο,

- επιδαπέδιο και

>- επιδαπέδιο/επιτοίχιο παράλληλα.

Οι εντοιχιζόμενες λεκάνες σας επιτρέπουν τον απόλυτο και τέλειο καθαρισμό, τη ρύθμιση του ύψους τοποθέτησης της λεκάνης, και απόλυτα σύγχρονη αισθητική.

Στα καταστήματα Leroy Merlin θα βρείτε επίσης μηχανισμούς για καζανάκια εντοιχιζόμενα για μονότουβλο τοίχο, διπλό η γυψοσανίδα.

Σχεδιασμένα πάνω σε έναν ειδικό μηχανισμό, το καζανάκι, και όλα τα υδραυλικά εξαφανίζονται πίσω από τη γυψοσανίδα, η τον τοίχο. Τα μόνα εμφανή σημεία είναι το κουμπί του μηχανισμού από το καζανάκι και η ίδια η λεκάνη. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος της λεκάνης στο ύψος των χρηστών. Η χαμηλή ένταση του θορύβου όταν γεμίζει το καζανάκι είναι άλλο ένα πλεονέκτημα της εντοιχιζόμενης λεκάνης. Τέλος μερικές λεκάνες διαθέτουν κάλυμμα με επιβραδυνόμενο κλείσιμο, για την ασφάλεια των παιδιών σας καθώς και για να διασφαλίσετε το αθόρυβο κλείσιμο του καλύμματος.

Αξεσουάρ 

Για να δημιουργήσετε έναν πολύ προσωπικό χώρο στο WC που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες σας και θα ταιριάζει με την αισθητική σας, θα βρείτε στα καταστήματα Leroy Merlin μεγάλη γκάμα καλυμμάτων WC καθώς και πολλά αξεσουάρ: κάδους, άγκιστρα, χαλάκια, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add