Οργανώνω εύκολα & απλά την κουζίνα μου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020

Οργανώνω εύκολα & απλά την κουζίνα μου


Μαγειρικά σκεύη, μπουκάλια, βάζα, τρόφιμα και συσκευές. Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι αρκετός και την ίδια στιγμή σημαντικός και απαραίτητος! Έτσι, ο πάγκος και τα ντουλάπια της κουζίνας σας πρέπει πάντα να σας προσφέρουν ευκολία και εργονομία σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιείτε μέσα σε αυτήν. 
 Μικρές αλλαγές στην οργάνωση μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινότητα στην κουζίνα σας σε μια ευχάριστη εμπειρία και κυρίως να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. 

Ντουλάπια
 Τα μεγέθη τους και η χρήση τους ποικίλουν σε κάθε σύνθεση κουζίνας.
Διαθέτουν πολύ συχνά επίπεδα κάτι που βοηθά ιδιαίτερα στην ταξινόμηση και την οργάνωση του εξοπλισμού σας.


Ντουλάπι γωνία
 Εκμεταλλευτείτε όλο το χώρο των ντουλαπιών σας όπως, για παράδειγμα, τις γωνίες. Τα ντουλάπια-γωνία έχουν πολύ περισσότερο χώρο από όσο φαντάζεστε.
Μπορείτε να τοποθετήσετε ειδικό περιστρεφόμενο μηχανισμό ο οποίος στηρίζεται σε έναν κεντρικό άξονα και σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε
το βάθος των γωνιακών ντουλαπιών και να τοποθετήσετε από μεγάλα σκεύη όπως οι κατσαρόλες έως μικρές συσκευασίες τροφίμων που χρησιμοποιείτε καθημερινά.
Όλα διαθέσιμα με μία εύκολη περιστροφική κίνηση.

Ντουλάπι με συρόμενο μηχανισμό
 Είτε διαθέτετε ένα ιδιαίτερα στενό ντουλάπι το οποίο θεωρείτε ότι σας περιορίζει, είτε ένα μεγάλο και ψηλό ντουλάπι που θα σας δυσκόλευε να αξιοποιήσετε όλη του την έκταση,
η ιδανική λύση για εσάς είναι η τοποθέτηση συρόμενου μηχανισμού. 

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αποθήκευση ψηλών ή γυάλινων μπουκαλιών που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
Οι ειδικές θήκες που διαθέτουν, προσφέρουν ευκολία στην ταξινόμηση και την ασφαλή τους τοποθέτηση.
Μπορούν, επίσης, να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στην αποθήκευση τροφίμων όπως κονσέρβες, χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες που διατηρούνται εκτός ψυγείου.
Λίγα ντουλάπια? Αξιοποιήστε τον τοίχο σας.
 Τα αξεσουάρ και τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούνται καθημερινά πρέπει να βρίσκονται σε εύκολη και προσβάσιμη θέση. Όταν, λοιπόν, τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας καλύπτουν τον διαθέσιμο χώρο τους, η εναλλακτική λύση είναι ο τοίχος σας! 
 Επιτοίχιες ράγες στην ενδιάμεση επιφάνεια της κουζίνας μπορούν να «φιλοξενήσουν» σε αποσπώμενους κρεμαστούς γάντζους σκεύη όπως μαχαίρια, ψηλές κουτάλες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για την προετοιμασία του φαγητού σας. 

 Επίσης, επιτοίχια ράφια τοποθετημένα κατά μήκος του πάγκου εργασίας για μπαχαρικά, διάφορα είδη σε γυάλινες συσκευασίες, ακόμα και για το χαρτί κουζίνας, θα διευκολύνουν παραπάνω τις καθημερινές σας συνήθειες.

Η Leroy Μerlin σας προσφέρει απλές και οικονομικές λύσεις για την οργάνωση της κουζίνας σας ενώ η εύκολη τοποθέτηση των «έξυπνων» μηχανισμών μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά την κουζίνα των ονείρων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: