Επιλέγω θερμοστατική μπαταρία μπάνιου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαρτίου 17, 2020

Επιλέγω θερμοστατική μπαταρία μπάνιου

Χάρη στην ακρίβεια της στη θερμοκρασία, η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου θα σας επιτρέψει να κάνετε οικονομία στο νερό και θα κάνει το μπάνιο σας μία μοναδική εμπειρία.

Πως λειτουργεί μία θερμοστατική μπαταρία;

Η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου διασφαλίζει νερό σε συγκεκριμένη προεπιλεγμένη θερμοκρασία, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της πίεσης του νερού. Χάρη στη θερμοστατική μπαταρία μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού με το ένα χέρι, πριν καν ανοίξετε τη ροή του νερού. Με αυτό το τρόπο είναι εύκολο να διατηρήσετε τη θερμοκρασία σταθερή και να μην ξοδεύετε νερό ώσπου να επιτευχθεί η ιδανική θερμοκρασία για το μπάνιο ή το ντους σας!

Ρύθμιση θερμοκρασίας νερού: μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία έως τους 38 °C για αποφυγή εγκαύματος. Μερικές μπαταρίες επιτρέπουν στη θερμοκρασία να ανέβει και ως τους 41°C πατώντας ένα ειδικό κουμπί.

Ρύθμιση πίεσης ροής νερού: μερικά μοντέλα διαθέτουν σύστημα ρύθμισης νερού. Στη περίπτωση που το κρύο νερό διακοπεί τελείως, η θερμοστατική μπαταρία κόβει αυτόματα και τη τροφοδοσία ζεστού νερού.

Χρήσεις

Η θερμοστατική μπαταρία είναι προσαρμοσμένη για χρήση στο ντους η στη μπανιέρα.

Στη μπανιέρα: : Η μπαταρία είναι εξοπλισμένη με ειδικό ρουθούνι που σας επιτρέπει να γεμίσετε τη μπανιέρα με νερό και με ξεχωριστή έξοδο για να συνδέσετε το σπιράλ και το τηλέφωνο.

Στο ντους : Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το σπιράλ πάνω στη μπαταρία, η οποία δεν διαθέτει ξεχωριστό ρουθούνι.

Πλεονεκτήματα

Η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου είναι όλο και πιο πολύ διαδεδομένη επειδή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Ασφάλεια : Η θερμοκρασία ρυθμίζεται έως τους 38°C με αποτέλεσμα να αποφεύγονται τα εγκαύματα (40° για μερικά μοντέλα), ειδικά για τα παιδιά. Καθώς οι θερμοστατικές μπαταρίες διαθέτουν σύστημα ασφάλειας που ενεργοποιείται αυτόματα όταν η παροχή κρύου νερού διακοπεί ή μειωθεί, η μπαταρία διατηρεί συγκεκριμένη θερμοκρασία στο νερό κατά τη διάρκεια του ντους. Έτσι προστατευόσαστε από ξαφνικές αλλαγές στη παροχή νερού (παράλληλη ροή νερού από τη βρύση ή τράβηγμα καζανακιού).

Οικονομία : Χάρη στο ρυθμιστή ροής και πίεσης μπορείτε να εξοικονομήσετε νερό, χρησιμοποιώντας μόνο τη ποσότητα που χρειάζεστε.

Άνεση : Η θερμοστατική μπαταρία σας εγγυάται την ακριβή θερμοκρασία την ώρα του ντους ή του μπάνιου σας. Σε περίπτωση αλλαγής πίεσης του κρύου ή του ζεστού νερού, η μπαταρία ρυθμίζει τη θερμοκρασία και σας προσφέρει τη προεπιλεγμένη θερμοκρασία νερού. Αν διακοπεί τελείως η ροή κρύου νερού, διακόπτεται αυτόματα και η ροή του ζεστού νερού.

Συντήρηση
Για να διατηρήσετε τις μπαταρίες σας καινούργιες για αρκετά χρόνια, είναι καλύτερο να τις καθαρίζετε με σαπούνι ή λευκό ξύδι για τα άλατα, παρά με καθαριστικά που θα βρείτε στο εμπόριο. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε σκληρά σφουγγάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add