ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΕΘΗΚΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ
Βρέθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης η 15χρονη που εξαφανίστηκε χθες από το σπίτι της στον Λαγκαδά, όπως γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού.Αίσια έκβαση είχε η περιπέτεια της 15χρονης που αγννούνταν από τον Λαγκαδά, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.Η Τεοντόρα Μ. βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ταλαιπωρημένη ωστόσο είναι καλά στην υγεία της.«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Τεοντόρα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.


Εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, η Τεοντόρα Μ., 15 ετών - Έκκληση για πληροφορίες.Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση μιας 15χρονης από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 17/3/2020, στις 07:30, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, η Τεοντόρα Μ., 15 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Η Τεοντόρα Μ .έχει ύψος 1,60 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία φούτερ λευκή ζακέτα με μαύρες καρδιές.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add