Ποια χρώματα σου ταιριάζουν ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020

Ποια χρώματα σου ταιριάζουν ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου!

Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούμε να βρούμε εκείνα τα ρούχα που ομολογουμένως μας ταιριάζουν περισσότερο από άλλα. Θα σου δείξω ποια χρώματα είναι ιδανικά για εσένα, ανάλογα τον τόνο του δέρματος σου για να είσαι πάντα κομψός και περιποιημένος σε κάθε σου έξοδο.

Υπάρχουν κάποιοι χρωματικοί τόνοι στο δέρμα που δένουν άψογα με μεγάλη πληθώρα αποχρώσεων και άλλοι που έχουν λιγότερα αλλά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρώματα, που τον αναδεικνύουν τέλεια και φωτίζουν όλο το σύνολο.
 Τι χρώμα στα ρούχα να διαλέξεις ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου!

  •  Λευκό – Χλωμό δέρμα


Το λευκό δέρμα που είναι αρκετά διαδεδομένο και στη χώρα μας, είναι αυτό που καίγεται το καλοκαίρι, αντί να μαυρίζει. Είναι ένας σχετικά εύκολος τόνος δέρματος όσο αφορά τη χρωματική παλέτα στην οποία μπορεί να κινηθεί, αλλά έχει κάποια αγαπημένα χρώματα που πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου.




Τι να επιλέξεις: Τα σκούρα χρώματα, όπως μπλε, μαύρο, γκρι, μπορντό, μωβ κάνουν αντίθεση με το δέρμα σου και το αναδεικνύουν καλύτερα.Ακόμα ζεστές αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου σε φωτίζουν και δημιουργούν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.
 Τι να αποφύγεις: Τα παστέλ χρώματα δεν είναι ιδανικά για εσένα, καθώς έχεις πολύ λευκό δέρμα και ένα απαλό χρώμα σε χλωμιάζει. Το κόκκινο προσπάθησε να το αποφύγεις λόγω της έντασης του. αλλά μπορείς κάλλιστα να κινηθείς σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, μπορντό και βυσσινί.
  • Σταρένιο δέρμα


Το σταρένιο δέρμα είναι σήμα κατατεθέν της χώρας μας . Είναι αυτό που μαυρίζει σχετικά εύκολα και γρήγορα χωρίς να καίγεται. Έχεις και εδώ αρκετά μεγάλη χρωματική παλέτα στη διάθεση σου, ενώ πρέπει να αποφεύγεις κάποιες αποχρώσεις που δεν τονίζουν τον τόνο του δέρματος. Δες ακόμη 22 Μοναδικές ιδέες για μονόχρωμο ανδρικό ντύσιμο!


Τι να επιλέξεις: Μπορείς να επιλέξεις όλα εκείνα τα χρώματα που είναι είτε πολύ σκούρα, είτε πολύ ανοιχτόχρωμα. Έχεις ένα σχετικά εύκολο τόνο του δέρματος, που πρέπει να κινείται στα άκρα για να τονιστεί και να αναδειχθεί. Το μπλε, μπορντό, λευκό, γκρι ανοικτό και μπεζ είναι μερικά μόνο από αυτά που σου ταιριάζουν γάντι.

Τι να αποφύγεις: Απόφυγε τις μεσαίες αποχρώσεις, όπως γαλάζιο, κόκκινο, γκρι μεσαίο κ.α. καθώς χρειάζεσαι είτε πιο έντονα είτε πιο παλ χρώματα που θα προσδώσουν στο δέρμα σου φως και ένταση.
  • Σκούρο δέρμα


Το σκούρο δέρμα είναι αυτό που θεωρείται έντονα σκούρο και επίσης από τα πιο εύκολα όσον αφορά τα χρώματα στα οποία μπορείς να κινηθείς. Μπορεί οι τόνοι του δέρματος εδώ, να διαφέρουν μεταξύ τους από ελαφρώς μέχρι αρκετά, αλλά τα χρώματα που σου ταιριάζουν, είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο τόνο.




Τι να επιλέξεις: Μπορείς να επιλέξεις ότι χρώμα αγαπάς, αρκεί να το μετριάσεις με μία άλλη απόχρωση. Φόρεσε το αγαπημένο σου πράσινο πουκάμισο αλλά επίλεξε ένα μπεζ παντελόνι που θα διώξει την ένταση από το look σου. Γενικά μην το παρακάνεις με τους συνδυασμούς, αλλά προσπάθησε να έχεις ένα έντονο και ένα απαλό ρούχο που θα συμπληρώνει το ένα το άλλο.

Τι να αποφύγεις: Το καφέ είναι ένα χρώμα που δεν σε αναδεικνύει καθώς έρχεται να επισκιάσει τον σκούρο τόνο του δέρματος σου. Το σκούρο πράσινο και το μαύρο, αν το δέρμα σου συγκαταλέγεται στις πολύ σκούρες αποχρώσεις, καλύτερα να το περιορίσεις όσο μπορείς.

Οι άνδρες χρειάζονται ρούχα που να αναδεικνύουν τη γοητεία και την προσωπικότητά τους. Βρες αυτά τα χρώματα που σου ταιριάζουν και εντυπωσίασε με το υπέροχο στυλ σου. Μπορείς να δεις εδώ Ανδρικά ρούχα & αξεσουάρ που παραμένουν διαχρονικά για μια ζωή!
Το διαβάσαμε εδώ: https://www.the-man.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add