Χαρακτήρες της σειράς Dark, Netflix - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 22, 2021

Χαρακτήρες της σειράς Dark, Netflix

Dark: Η πρώτη σεζόν δημοσιεύθηκε το 2017 . Είναι μια θαυμάσια σειρά Γερμανικής δομής, αλλά η μυθοπλασία είναι λίγο περίπλοκη. Βλέπουμε τους πρωταγωνστές σε 3 διαφορετικές ζώνες του χρόνου. Παρελθόν-παρών-μέλλον.


1. Mikkel Nielsen / Michael Kahnwald


2. Jonas Kahnwald / Adam


3. Hannah Kahnwald


Η Hannah δεν είναι πολύ δημοφιλής γιατί η αγάπη της για τον Ulrich κάνει πάντα τις ηλίθιες επιλογές της. Την βλέπουμε ως εφηβη κοπέλα το 1986 και ως η μητέρα του Jonas, ως σύζυγος του Michael και ως εραστής του Ulrich το 2019. 

4. Ines Kahnwald


5. Ας έρθουμε στο παλαιότερο (!) Μέλος της οικογένειας Nielsen: Agnes Nielsen



6. Tronte Nielsen



7. Jana Nielsen


8. Ulrich Nielsen


9. Katherina Nielsen


10. Magnus Nielsen

11. Μάρθα Νίλσεν




12. Greta Doppler


13. Bernd Doppler


Ο Bernd είναι ο πατέρας του Helge και ο σύζυγος της Greta. Εμφανίζεται ως οραματιστής το 1953, ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι θα έρθει η πυρηνική ενέργεια. Είναι δυνατόν να πούμε ότι είναι καλός πατέρας, το αντίθετο της συζύγου του αντιμετωπίζει τον γιο του καλά. Στη συνέχεια, το 1986, βλέπουμε ότι πήρε τον γιο του Helge στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ως φύλακας. Βάζει την Claudia στην κορυφή της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι προφανές ότι κρύβει κάποια μυστικά.
14. Helge Doppler


Ο Helge είναι ένας πολύ περίεργος χαρακτήρας. Εμφανίζεται ως γέρος που έχει χάσει το μυαλό του το 2019. Στη συνέχεια μαθαίνουμε την ιστορία της ζωής του, μάρτυρες τόσο της παιδικής του ηλικίας (1953) όσο και της ενηλικίωσης (1986). Γεγονότα όπως η δύσκολη παιδική του ηλικία, η επιθυμία να δολοφονηθεί από τον Ulrich, η απαγωγή του από τον Νώε τον προετοιμάζει να γίνει το πιόνι του Νώε στην ενηλικίωση. Μετά από λίγο, χάνει το μυαλό του και κοιμάται σε νοσοκομειακό νοσοκομείο.
15. Peter Doppler


Ο Πέτρος είναι ο ομοφυλόφιλος σύζυγος του Σαρλόττα , ο πατέρας της Φραντζισκά και της Ελισάβετ και ο γιος του Helge. Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η μητέρα του, όταν η Helge παντρεύτηκε και είχε παιδιά. Ωστόσο, αφού αρχίζουν να ξετυλίγουν τα πράγματα, γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Charlotte.
16. Charlotte Doppler


Ο Charlotte είναι αστυνομικός το 2019 και ένας περίεργος ήσυχος έφηβος το 1986. Προσπαθώντας να λύσει την περίπτωση των εξαφανισμένων παιδιών, αρχίζει σιγά σιγά να κατανοεί το θέμα του ταξιδιού του στο χρόνο. Στη νεολαία του, νεκρά πουλιά τον προκαλούσαν ήδη. Μαθαίνουμε ότι δεν γνώριζε την οικογένειά του και μεγάλωσε με την ωρολογοποιία HG Tannhaus στη δεύτερη σεζόν. Στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι ο Νώε είναι ο πατέρας της και η μικρή κόρη της Σαρλόττα η Ελισάβετ είναι επίσης η μητέρα. Ο κύκλος του χρόνου γίνεται πιο περίπλοκος εκεί.
17. Franziska Doppler

18. Elisabeth Doppler


19η οικογένεια Tiedemann: Doris Tiedemann

20. Egon Tiedemann


21. Claudia Tiedemann


22. Regina Tiedemann


23. Ο Aleksander Köhler / Tiedemann (Boris Niewald)


24. Bartosz Tiedemann

25. HG Tannhaus


26. Νώε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add