Με επιτυχία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018

Με επιτυχία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία


Σε εφαρμογή τίθεται η υπηρεσία αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου για μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνσηetickets.tap.gr. Στην αρχική φάση, διατίθεται για την Ακρόπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, την Κνωσό και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης.

Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Στρατή «έχει συσταθεί ομάδα εργασίας που παρακολουθεί την ομαλή εξέλιξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου» και επισημαίνει ότι «οι επισκέπτες πρέπει να αγοράζουν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά ή από τα επίσημα σημεία πώλησης (εκδοτήρια) ή, σε περίπτωση ομάδων επισκεπτών, μέσω αδειοδοτημένων ταξιδιωτικών και τουριστικών πρακτορείων».

Το έργο υλοποιείται με δωρεά από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ενδιάμεσο φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add