Βέροια,Μακροχώρι : Στη δημοσιότητα στοιχεία 3 κατηγορούμενων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Βέροια,Μακροχώρι : Στη δημοσιότητα στοιχεία 3 κατηγορούμενων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής



ΔΤ: Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 3 ατόμων, κατηγορουμένων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
Πρόκειται για τους:



Α) (επ) GEGA (ον) ALTIN του Gani και της Nafie , γεννηθέντα την 21-01-1994 στην Αλβανία.



Β) ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.



Γ) (επ) BULICKO (ον) JORGO του Thanas και της Stela, γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

(σ.σ.: Οι 3 εικονιζόμενοι κατηγορούνται ότι ασέλγησαν εναντίον ανήλικων παιδιών, στο Μακροχώρι Βέροιας. Συγκεκριμένα, ασελγούσαν σε βάρος ανηλίκων κατά τη διετία 2016- 2017, σε γνώση της μητέρας τους και κρατούνται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Ένας από αυτούς ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι ασελγούσε στα παιδιά, έναντι αμοιβής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: