Goody’s Burger House: Δυναμικό παρών στο πρώτο Burger Fest της Θεσσαλονίκης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Goody’s Burger House: Δυναμικό παρών στο πρώτο Burger Fest της Θεσσαλονίκης



Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Goody’s Burger House στο πρώτο Burger Fest που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες απόλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ιδιαίτερες γεύσεις, μουσική, happenings και πολλές εκπλήξεις.

Έκπληξη ήταν και το μενού που προσέφεραν τα Goody’s Burger House στους επισκέπτες του Burger Fest. Η αγαπημένη αλυσίδα παρουσίασε για πρώτη φορά μια καινοτόμα κατηγορία burgers, που αντί για μπιφτέκι περιέχουν «pulled meat». Πρόκειται για μια συνταγή που έχει τις ρίζες της στις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α., όπου το κρέας – μοσχαρίσιο ή χοιρινό – αργομαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 4 ώρες με διάφορα μυρωδικά και BBQ sauce. Το αποτέλεσμα είναι τόσο πλούσιο σε γεύση, ώστε αρκούν λίγα μόνο συνοδευτικά για να αναδείξουν τη μοναδική γεύση του ζουμερού αυτού κρέατος. Τα νέα burgers παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο περίπτερο των Goody’s Burger House κατά το τριήμερο του Burger Fest και θα εισαχθούν αρχικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Έκπληξη επεφύλαξαν και οι διοργανωτές του Burger Fest στους ανθρώπους των Goody’s Burger House στους οποίους, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, απένειμαν τιμητικό βραβείο «για την καθοριστική συμβολή της Goody’s στο χώρο της μπεργκεροφαγίας»! Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Group Brand Manager κ. Γιώργος Λαγός, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον κόσμο εκ μέρους της ομάδας του Goody’s Burger House, δηλώνοντας: «Είναι συγκινητικό για εμάς να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση στην πόλη από όπου ξεκίνησε το Goody’s πριν από 45 σχεδόν χρόνια. Νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί η μάρκα που έφερε στη Χώρα μας την τάση των burgers, εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη των καταναλωτών της και συνεχίζει να καινοτομεί εξελίσσοντας τα προϊόντα της και δημιουργώντας νέες τάσεις».


https://www.businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: