Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 01, 2018

Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης



Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο – Έφυγε σε ηλικία 53 ετών ο Στέλιος Σκλαβενίτης – Ένα από τα τέσσερα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.


Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη. Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα αδέλφια που βρίσκονταν στο «τιμόνι» της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.


Ο Στέλιος Σκλαβενίτης άφησε το πρωί της Κυριακής (01/04/2018) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την περασμένη εβδομάδα διεγνώσθη με γρίπη και από την περασμένη Πέμπτη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάστασή του και κατέληξε τα ξημερώματα Κυριακής από αναπνευστική ανεπάρκεια, αναφέρουν πληροφορίες.

Ωστόσο, για ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται επίσημη ανακοίνωση..

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένα από τα τέσσερα αδέρφια πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Μαζί με τα αδέρφια του Μαρία και Γεράσιμο ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος μιας επιχειρηματικής κίνησης που όμοιά της δεν είχε ξαναγίνει στα ελληνικά επιχειρηματικά χρονικά: την συγχώνευση με την εταιρία «Μαρινόπουλος».

Η εταιρεία «Σκλαβενίτης» ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη και Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της «Μαρινόπουλος», αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add