ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΗ! H τακτική των Σκοπίων, ποια παγίδα τους στήνει ο Κοτζιάς; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΗ! H τακτική των Σκοπίων, ποια παγίδα τους στήνει ο Κοτζιάς;


Σε μια ομολογία - δώρο προς την Ελλάδα προέβη λόγω κεκτημένης ταχύτητας το ΥΠΕΞ των πλαστογράφων Νικολά Ντιμιτρόφ, όταν κατά την κοινή συνέντευξή του με τον Μάθιου Νίμιτς (1-2-2018) στα Σκόπια και προκειμένου να κερδίσει την ονομασία "μακεδονική" για τη γλώσσα τους, ομολόγησε ότι αυτή "ανήκει στην ομάδα των σλαβικών γλωσσών" και άρα είναι ξεκάθαρα Σλαβική! 

ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"
Συγκεκριμένα, κατά την πρόσφατη συνάντηση (1-2-2018) του Αμερικανού Μεσολαβητή με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων και αφού μεταφέρθηκαν οι θέσεις Κοτζιά, ο Νικολά Ντιμιτρόφ εμφανίστηκε ανένδοτος σε Εθνική Ταυτότητα και Γλώσσα, λέγοντας:

Ντιμιτρόφ: "Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για τους πολίτες της χώρας μας. Θέλουμε να βρεθεί μία αξιοπρεπής λύση και για τις δύο χώρες. Έχω πλήρη κατανόηση για εκείνους τους Έλληνες πολίτες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες - είτε με την έννοια της Αρχαίας Μακεδονίας, είτε με την έννοια της περιοχής. Με τον ίδιο τρόπο, στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, κανείς δεν μπορεί να στερήσει σε εμένα και στους πολίτες της χώρας μας το δικαίωμα να λεγόμαστε "Μακεδόνες" και να μιλούμε τη "μακεδονική" γλώσσα, που ανήκει στην ομάδα των σλαβικών γλωσσών"!

Εύστροφος λοιπόν ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, προσπαθεί να μας "χρυσώσει το χάπι", αποδεχόμενος λεκτικά ότι και εμείς μπορούμε να λεγόμαστε Μακεδόνες, ως Έλληνες (τι μεγαλοψυχία), αλλά και ότι η δήθεν "Μακεδονική γλώσσα" ανήκει στην ομάδα των σλαβικών γλωσσών. 

Προσοχή: αυτά τα "δίνει" για να πάρει την ποθητή αναγνώριση της Ελλάδα για δήθεν "Μακεδονικό Έθνος" και για δήθεν "Μακεδονική Γλώσσα", πράγματα που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της προπαγάνδας τους!

ΝΙΜΙΤΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
Ανήσυχος τότε ο Νίμιτς μήπως στραβώσει πάλι η δουλειά και τον "μαλώσουν" από το Στέιτ Ντιπάρμτεντ, έσπευσε να καθησυχάσει τον "θυμωμένο" Ντιμιτρόφ (παίζει και λίγο θέατρο για λόγους διαπραγμάτευσης και μελλοντικής ανέλιξης), λέγοντας:

Νίμιτς: "Δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι η ελληνική πλευρά θέλει να γκρεμίσει την ταυτότητά σας"!

Κάτι το οποίο είναι ψευδές, και προκάλεσε μάλιστα και την διαμαρτυρία του Ελληνικού ΥΠΕΞ, διότι η πίεση Κοτζιά εστιάζεται αυτή τη στιγμή στην Εθνότητα/Ταυτότητα και Γλώσσα, πράγματα που δεν ήταν μέσα στην Ενδιάμεση Συμφωνία και όμως είναι επίσης θεμελιώδη, όπως και το Όνομα που είναι πρωτεύον. Από όσο γνωρίζουμε (άσχετα με το τι λέγεται και φαίνεται δημοσίως) ο Κοτζιάς τους δίνει αυτή τη στιγμή μια "σάπια ονομασία", απαράδεκτη βέβαια για εμάς, ώστε να ξεμπροστιασθούν στο θέμα του "έθνους", που είναι σκέτο αλυτρωτισμός... Χρησιμοποιεί δηλαδή τηντακτική που εφάρμοσε και στο Κυπριακό, ξεμπροστιάζοντας διεθνώς τους Τούρκους...

Σχετική δήλωση Κοτζιά (2-2-2018): 

Κοτζιάς: "...Είχα σήμερα το βράδυ μακρά συνομιλία με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Μ. Νίμιτς που επέστρεψε από τα Σκόπια. Του υπογράμμισα με σαφήνεια και αυστηρότητα ότι δεν είναι αρμόδιος να ομιλεί για το ποία είναι η πολιτική των Αθηνών, αλλά ούτε και για να την περιγράφει και μάλιστα με τρόπο λανθασμένο. 

Με βάση την ενημέρωση που είχα για τις συζητήσεις που είχε o κ. Νίμιτς στα Σκόπια, διατύπωσα με την μέγιστη σαφήνεια ότι οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνον σε συνέχεια των συμφωνηθέντων στο Νταβός. Άλλωστε, κάθε καλοπροαίρετη διαπραγμάτευση γίνεται βάσει των συγκλίσεων που έχουν ήδη επιτευχθεί"...
Καλού κακού όμως εμείς και οφείλουμε και έχουμε εθνικό και ιστορικό χρέος να αντιδράσουμε σε κάθε προτεινόμενη απαράδεκτη ονομασία, διότι "ο φόβος φυλάει τα έρμα"... Και απαράδεκτη είναι κάθε ονομασία που έχει μέσα τη λέξη "Μακεδονία", σε οποιαδήποτε μορφή, γλώσσα ή γραφή, γιατί είναι σαν να έχει τη λέξη "Ελλάδα"!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΗ
Όμως ο Νικολά Ντιμιτρόφ, εκεί πάνω στη βιασύνη του, έκανε και το μεγάλο λάθος.Ομολόγησε ότι η Γλώσσα τους είναι Σλαβική! Αφού δέχτηκε ότι ανήκει στις σλαβικές γλώσσες! Και άρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται "Μακεδονική", επειδή οι Μακεδόνες μιλούσαν Ελληνικά, όπως φανερώνουν αποδεδειγμένα χιλιάδες αρχαίες επιγραφές και νομίσματα! Αυτό στον ΟΗΕ, είναι ένα τεράστιο επιχείρημα για εμάς...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ
Ο Νικολά είπε όμως και κάτι άλλο:

"Υπάρχει θέληση από την πλευρά μας και ελπίζουμε ότι το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σεβαστή η ταυτότητα και η αξιοπρέπεια και των δύο χωρών, θα βρούμε λύση στο θέμα του ονόματος.Μπορεί και να μην υπάρχει, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση"...

Εδώ πάλι ο Ντιμιτρόφ, λέει μεγαλόφωνα αυτό που σκέπτεται σαν διπλωμάτης. Ότι πρέπει να δείξει καλή διεθνώς θέληση, να φτάσει στην καλύτερη δυνατή για εκείνον λύση, να την πάει σε Δημοψήφισμα και να την δεχτεί ή να την απορρίψει ο λαός, έχοντας έτσι εξανλτήσει κάθε καλή διάθεση, έχοντας εξαντλήσει και τερματίσει τη Διαμεσολάβηση, οπότε μετά θα μπορεί να απευθυνθεί στη Διεθνή Κοινότητα και μάλιστα τον ΟΗΕ, ζητώντας διεθνή αναγνώριση σαν "Μακεδονία" και "Μακεδόνες"!

Αυτό είναι λοιπόν το σκεπτικό τους και οι κινήσεις τους, όπως αποτυπώνεται στη ακτινογραφία μιας φράσης. Όμως ακόμη και σε μια τέτοια εξέλιξη, η πόρτα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. δεν θα ανοίξει, αλλά ίσα ίσα θα πεισμώσουν την Ελλάδα να φτάσει στα άκρα, στην αποδοχή του ειρηνικού διαμελισμού των Σκοπίων, μεταξύ Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Αλβανίας, εάν εκείνη αποδεχθεί πρώτα την Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΤΖΙΑ
Βεβαίως ο Νίκος Κοτζιάς, που έχει αποδειχθεί ασυνήθιστα μεγάλος και παίκτης και διπλωμάτης, ένας από τους ικανότερους είναι η αλήθεια σήμερα στην Ευρώπη, τα ξέρει όλα αυτά και τους πάει "γιαλό γιαλό" για να τους "πνίξει"....

Παίζει δηλαδή το παιχνίδι από την αντίθετη πλευρά: να επιδείξει διεθνώς καλή θέληση, να φτάσει στην χειρότερη δυνατή για τα Σκόπια λύση (απαράδεκτη πάντα για εμάς), ώστε είτε πριν, είτε μετά το Δημοψήφισμα, να απαντήσουν "ΟΧΙ" οι Σκοπιανοί, για να εκτεθούν διεθνώς και να χρεωθούν το βάρος της μη λύσης! Τότε ο Κοτζιάς θα καταγγείλει τα Σκόπια για εμπαιγμό, θα τερματίσει τη Διαμεσολάβηση με δική τους ευθύνη βάση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, θα παρουσιάσει εκατοντάδες ντοκουμέντα που έχουν προσεκτικά συλλεχθεί, καταγραφεί και βιντεοσκοπηθεί από τις υπηρεσίες του, θα ξεσκεπάσει τη μεγάλη απάτη και θα ζητήσει την αποπομπή του κράτους αυτού από τον ΟΗΕ και όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς για όσο χρησιμοποιεί το ελληνικό όνομα, ώστε να μην τολμήσει κανείς να ρωτήσει ξανά γιατί δεν θα τους βάλουμε ποτέ σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.. 

Για τον ίδιο λόγο και ο Κώστας Καραμανλής, έκανε πρόσφατα παρέμβαση, τονίζοντας ότιδεν μπορούμε να αποδεχθούμε το ανύπαρκτο "Μακεδονικό Έθνος" (δείτε εδώ), ώστε, πλην της ιστορικής πραγματικότητας, να τους αναγκάσουμε σε απόρριψη και χρέωση του λογαριασμού...
Κατά βάθος μάλιστα και ο Κώστας Καραμανλής και φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Νίκος Κοτζιάς- ο οποίος δεν είναι, ούτε ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ - επιθυμούν και τα Συλλαλητήρια, γιατί προσθέτουν "πυρηνικά όπλα" στο οπλοστάσιο της Ελληνικής Διπλωματίας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Για αυτό ακριβώς, την Κυριακή στην Αθήνα πρέπει να παραβρεθεί ολόκληρη η Ελλάδα! Όχι μόνο για να σταματήσουμε την παράδοση του Ονόματος (με ένα τηλεφώνημα από Λευκό Οίκο και δήθεν "ανασχηματισμό" ο Κοτζιάς θα πεταχθεί έξω ως ανησυχητικά ευφυής και επικίνδυνος για τα ξένα συμφέροντα, όπως έγινε και με τον Σαμαρά από το Βερολίνο τότε), όχι μόνο για να φωνάξουμε την Ιστορική Αλήθεια, αλλά και γιανα ενισχύσουμε και να ατσαλώσουμε την πυρφόρο φαρέτρα της Εθνικής Εξωτερικής Πολιτικής της χώρας στο διηνεκές!

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ
Και να ξέρουμε πως θα είναι πολύ ανησυχητικό, εάν δούμε την διαπραγμάτευση να φεύγει από το επίπεδο Κοτζιά και Ντιμιτρόφ και περνάει στο επίπεδο Τζίπρα - Ζάεφ, όπως έγινε επί δύο ώρες στο Νταβός... Και ο νοών νοείτω... Γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και κάποιοι οξύθυμοι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ζητούν την αποκεφάλιση του Νίκου εδώ και τώρα, γιατί ξέρουν τι έκανε στο Κυπριακόκαι φοβούνται μην το επαναλάβει στο Σκοπιανό, ενώ η Τουρκία βράζει εναντίον του και γιατί τους πήρε την Κύπρο και την ΑΟΖ της από το στόμα, αλλά και γιατί αυτή την ώρα πραγματοποιεί μεγάλη (εκβιαστική έστω) στροφή της Αλβανίας προς τις ελληνικές θέσεις, προκειμένου να τους βάλουμε στην Ε.Ε., με μεγάλα φυσικά ανταλλάγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add