Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης 5/1/2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης 5/1/2018

Τοξότης
5-1-2018
Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ζυγός
5-1-2018
  Πληγές,  φοβίες  και  ανασφάλειες  που  μπορεί  να  προέρχονται  από  το  παρελθόν  κάνουν  την  εμφάνισή  τους. Αλώβητοι έως και ευνοημένοι θα είστε οι περισσότεροι από εσάς, παρά το δύσκολο σκηνικό που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές και καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.

Σκορπιός
5-1-2018
Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Όσοι θέλετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε για την επόμενη εβδομάδα. Στον ερωτικό σας τομέα θα αποφασίσετε να βάλλετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add