Δες το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου για την Πέμπτη 4/1/2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 03, 2018

Δες το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου για την Πέμπτη 4/1/2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδιο
Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός
Προσέξτε καλά, μην προχωρήσετε σε ορισμένες ανακοινώσεις και δηλώσεις που γνωρίζετε από τώρα πως δεν αναφέρονται σε μία ρεαλιστική βάση. Αναζητήστε την αλήθεια και μην παρουσιάζετε το ψέμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Κοιτάξτε μπροστά και προχωρήστε σε κινήσεις οι οποίες καταλαβαίνετε πως κοιτάνε στο μέλλον, μην κάνετε δράσεις μόνο και μόνο για να καλύψετε μία μικρή περίοδο στο παρόν .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μαζέψτε τις ιδιαίτερες δυνάμεις και ικανότητές σας, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες πιο σημαντικές κινήσεις, οι οποίες εγγυώνται πως από εδώ και περά αλλάζετε τροχιά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Έχετε ανάγκη να ζήσετε περισσότερα, για να το καταφέρετε αυτό θα χρειαστεί πραγματικά αν κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας προωθήσουν σε σχέση με την τωρινή σας θέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νοιώσει την δύναμη από την οποία πραγματικά διακατέχεστε. Έχετε τώρα πάρα πολλά να δώσετε και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κάντε υπομονή απέναντι σε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν ιδιαιτέρως. Για αν ασχοληθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν θα χρειαστεί να πάρετε μία ανάσα από τρίτα ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ανιχνεύστε ορισμένες καταστάσεις, γνωρίστε τες καλύτερα, μάθετε από τα σωστά, αλλά και από τα λάθη σας και προχωρήστε με περισσότερο ενθουσιασμό και δυναμικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην σταματάτε να επενδύετε σε εσάς. Εσείς άλλωστε αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας, κανένας άλλος δεν θα την αναλάβει. Με αυτό τον γνώμονα, δράστε από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μείνετε σταθεροί απέναντι σε ορισμένες δηλώσεις σας, εάν τις κάνατε αυτές απέναντι σε ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος. Από εκεί και πέρα, δημιουργήστε στρατηγική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην ωραιοποιείται τα πράγματα μην προσπαθείτε να δείτε μία πλευρά που δεν υπάρχει, μόνο και μόνο για να αισθανθείτε όμορφα. Μάθετε να αντιμετωπίζετε κατάματα την πραγματικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσανατολιστείτε περισσότερο στα δικά σας θέλω αυτή τη στιγμή, γιατί φαίνεται να έχετε ξεχάσει το ποια είναι. Μην χάνετε λοιπόν τον εαυτό σας, αναζητήστε τον, πριν δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ορισμένα σκαμπανεβάσματα τα οποία συμβαίνουν, θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε αυτή τη φορά με ιδιαίτερη υπευθυνότητα, έτσι ώστε οι κινήσεις σας να πάρουν θετική ροπή.

http://www.oroskopos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add