2018: Η Χρονιά του Σκύλου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιανουαρίου 01, 2018

2018: Η Χρονιά του Σκύλου

Αποτέλεσμα εικόνας για η χρονια του σκυλου
Το 2018 είναι η χρονιά του σκύλου για την κινέζικη αστρολογία. Φέρνει στην επιφάνεια τον ιδεαλισμό, τη φροντίδα προς τους αδύναμους, δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους.
Φυσικά, τέτοια είδους ιδανικά δε προσφέρονται εύκολα. Σε πρώτη φάση από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το σκήπτρο της εξουσίας. Θα πρέπει λοιπόν να προηγηθούν μάχες. Πολλές συζητήσεις για να αποκτηθούν τα όποια αυτονόητα κεκτημένα. Αυτό όπως θα φαίνεται και μέσα από τα κινήματα. Οι οργανώσεις, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι οργανισμοί θα προσπαθήσουν να απαλύνουν τα δεινά όλο και περισσότερων ανθρώπων παγκοσμίως. Τη νέα χρονιά θα είμαστε πιο έτοιμοι να δεχθούμε τα πολύ θετικά μηνύματα αλλά και τα αρνητικά.
Το Πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο

Το πέρασμα του Ουρανού από το Κριό στο Ταύρο που θα γίνει από το Μάιο έως τον Νοέμβρη. Με την συνδυασμό του Άρη στον Υδροχόο θα έχουμε κάποιες αναταράξεις για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου. Όλα αυτά θα είναι μικρές προειδοποιήσεις. Για να αφυπνιστούν προκειμένου να συγχρονιστούν με τις ανάγκες και τις επιταγές των καιρών.

Βέβαια η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο που θα βρίσκεται από 16/5 έως την 12/8 και από τις 11/9 έως και τις 15/11/2018 θα είναι βάλσαμο για τους Δίδυμους, τους Ζυγούς, τους Τοξότες, και τους Κριούς. Για τους Υδροχόους βέβαια είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Δύναμη και ώθηση από τη μια μεριά αλλά αμφιβολία. Οπότε καλό θα είναι να προσέξουν και να προσπαθήσουν να τα φέρουν σε ισορροπία.

Κινέζικη Αστρολογία | Τα Μεταβλητά Ζώδια
Τα μεταβλητά ζώδια ανακάμπτουν σιγά σιγά, και με πολύτιμο φορτίο την εμπειρία των τελευταίων 3 χρόνων, είναι έτοιμα να χαράξουν πλώρη για μια καλύτερη ζωή σε άλλες βάσεις πλέων. Πιο ευνοημένοι έως τις 7 Νοέμβρη που ο Δίας είναι στο Σκορπιό έστω και στο παρά πέντε, θα είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι οπότε όποιες αποφάσεις και ξεκινήματα καλό θα είναι να υλοποιηθούν μέχρι τότε. Οπότε κάντε ανακωχή για φέτος και ας δώσουμε χώρο στα ανθρώπινα ιδανικά και στην αγάπη.

Για περισσότερες Αστρολογικές Προβλέψεις δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: