ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/12/2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/12/2017

Κριός

Γενικά
Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει στασιμότητα, Κριέ, σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, αρκεί να σκεφτείς ώριμα και να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε καταστάσεις και γεγονότα. Δείχνεις πάντως μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, οπότε θα δεις, ότι θα τα καταφέρεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στον Τοξότη, Κριέ, θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο κατάλληλη για να βρεις, αυτό που θα καλύψει ό,τι έψαχνες τόσο καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.


Ταύρος


Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα (εκτός αν είσαι ζογκλέρ, οπότε υποχρεούσαι επαγγελματικά), διότι στο τέλος θα κάνεις λάθη και τα πράγματα δε θα έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά για να βγεις από τα αδιέξοδα, που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις από το παρελθόν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα, Ταύρε, και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα, Ταύρε, που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και ειδικά να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, λοιπόν, σήμερα στον οικονομικό τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά
Ο Ερμής, Δίδυμε, είναι ανάδρομος και φέρνει αρκετή ασυνεννοησία. Μην αφήσεις σήμερα διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς. Πρέπει να σκεφτείς θετικά και, πάνω από όλα ,να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που ίσως να σκέφτεσαι και σε προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, για να κάνεις αλλαγές, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.





Καρκίνος

Γενικά
Έχεις, Καρκίνε μου, αρκετό άγχος, καθώς περιμένεις κάποια εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα έρθουν και θα είναι ικανοποιητικές. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και θεμέλια σε πλάνα, που υπάρχουν ήδη, αλλά φαινόντουσαν προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι, καθώς τα άστρα δείχνουν, πως όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Καρκίνε, σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα είναι ιδιαίτερα… πρωτότυπες!


Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνει παρανοήσεις και λάθη. Φρόντισε με ηρεμία και ωριμότητα να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις, αυτές που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητα σου, Λέων, είναι αυξημένη λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη και σε ευνοεί. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από άβολες καταστάσεις. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι κοινωνικές επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα θελήσεις να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο!



Παρθένος

Γενικά
Ξεκαθάρισε, Παρθένε, όποιες εκκρεμότητες έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τα ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δε μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις, θυμίζω, να φροντίσεις και τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Παρθένε, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ξεκαθαρίζοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι συνθήκες θα είναι ευχάριστες. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις ξεκινήσει, θα βοηθήσουν τα πλάνα σου να προχωρήσουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Ζυγός

Γενικά
Μη δείχνεις πείσμα, Ζυγέ μου, σε κάποια θέματα, διαφορετικά θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου. Καλό είναι, μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι χρήσιμο να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη φορτίζεις σήμερα το ταίρι σου, Ζυγέ, με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις ευχάριστη διάθεση και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε ισορροπία τα πράγματα στην δουλειά σου, Ζυγέ, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Σκορπιός

Γενικά
Οι ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα, Σκορπιέ. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα και να τις αξιοποιήσεις, καθώς οι πλανήτες λένε, ότι θα τις ακολουθήσουν κι οι επιτυχίες! Επιτέλους! Εσύ, το μόνο που θα κάνεις, είναι να έχεις προετοιμαστεί σωστά για τις μεγάλες στιγμές, οι οποίες μπορεί να κρύβονται οπουδήποτε. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δε θα πάει άσχημα, Σκορπιέ, αρκεί να μην σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Σκορπιέ, να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.


Τοξότης

Γενικά
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς, Τοξότη, και σήμερα μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και σε πηγαίνουν πίσω σε υποχρεώσεις, που θέλεις να τελειώνεις. Το λέω αυτό, επειδή είσαι σε μια περίοδο πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, σίγουρα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Τοξότη, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα (μη συζητάς, κανένα παράπονο, τι να πω, εύγε) πάρα πολλά. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττές δαπάνες.





Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική πορεία, ώστε οι καταστάσεις να οδηγηθούν εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις αυτή την περίοδο. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα σου, Αιγόκερε, είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Αιγόκερε, και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να κάνεις. Καλό είναι, σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά
Μην εξωτερικεύσεις το παραμικρό σήμερα, Υδροχόε. Άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους. Κομπολόι έχεις; Να πάρεις. Οι οικογενειακές συζητήσεις πάντως, που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται σήμερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Υδροχόε, να τακτοποιήσεις ζητήματα, που μάλλον σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα δείξεις ιδιαίτερο δυναμισμό, με πολλές ιδέες, για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο – ακολουθεί αστερίσκος – αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.


Ιχθύς

Γενικά
Η σημερινή μέρα είναι θετική για εσένα, Ιχθύ, και πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που επιθυμούν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Τα σχέδια που έχεις εκπονήσει είναι ώριμα και θα αρχίσεις να τα υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, διότι προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου μπορεί να προκύψουν χωρίς να το καταλάβεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Ιχθύ, για αποκτήσεις βελτιωμένες συνθήκες στη δουλειά σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο όμως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add