Αυτό το σάιτ υπολογίζει πόσο αξίζει το προφίλ σου στο Instagram - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017

Αυτό το σάιτ υπολογίζει πόσο αξίζει το προφίλ σου στο Instagram

Σε μια εποχή που τα likes έχουν γίνει το νέο μέτρο απόδοσης της αξίας μας, δεν είναι λίγοι αυτοί που τα αξιοποιούν για να κερδίσουν χρήματα. Πόσο θα «άξιζε» λοιπόν το δικό σας προφίλ στο Instagram έτσι όπως είναι διαμορφωμένο αυτή τη στιγμή;

Πόσες φορές έχετε μείνει έκπληκτη έχοντας ακούσει το ποσό που πήρε κάποια influencer για ένα ποστ στο Instagram; Για αρκετούς εκεί έξω ταsocial media δεν είναι απλά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, δικτύωσης, έκφρασης, αλλά και πηγή χρημάτων. Fashion, beauty, αλλά και lifestyle bloggers που μετράνε χιλιάδες followers στο Instagram και τα ποστ τους σαρώνουν από like και share, πλέον, θεωρούνται επιδραστικοί και κερδίζουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από την σοσιαλμιντιακή τους δράση. 

Η αλήθεια ειναι πως το να μπορείς μέσω των post σου επηρεάζεις τη γνώμη και τις προτιμήσεις των followers σου, μετράει. Και εννοούμε και σε ευρώ σε επίπεδο μάρκετινγκ. Όσο περισσότερους followers έχει ένα προφίλ (και ιδανικά όχι πληρωμένους, αλλά οργανικούς) τόσο πιο ελκυστικο είναι για τις εταιρείες και τα brands που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω αυτών.

Αν έχετε λογαριασμό στο Instagram που, αυτή τη στιγμή θεωρείται ο «βασιλιάς» των social media, σίγουρα ακολουθείτε κάποιους από τους σύγχρονους εγχώριους και διεθνείς influencers και, χωρίς να μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά, κάτι μου λέει πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσατε να το κάνετε κι εσείς αυτό. Δεν είναι ντροπή.

Αν η συγκεκριμένη τακτική μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις κάποιο έξτρα εισόδημα, γιατί να μη το προσπαθήσεις; Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ποντάρω ότι δεκάδες κορίτσια εκεί έξω πατάνε «Δημοσίευση» στο Instagram με στόχο να «χτίσουν» ένα προφίλ που θα αρέσει, να αποκτήσουν followers, άρα επιδραστικότητα, άρα φήμη, άρα κάποια χρήματα. 

Δεν είναι όμως μόνο οι mega ingfuencers με τους χιλιάδες ή εκατομμύρια follοwers. Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίζει να παίζουν δυνατά στο παιχνίδι και οι λεγόμενοι micro influencers (δηλαδή άτομα με μικρότερο σε αριθμό κοινό, αλλά ισχυρό engagement προς τους followers τους). Μάλιστα, όλα και πιο συχνά προτιμώνται από τις εταιρείες, αφού, τις περισσότερες φορές, οι celebrities ή τοπ inffluencers είναι οικονομικά απλησίαστοι. 

Σε αυτό το σημείο, έρχεται λοιπόν ένα σάιτ που μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τι αξία θα είχε ένα προιοντικό ποστ στο δικό σας προφίλ; 

Δες ποιο είναι το σάιτ που υπολογίζει την αξία του προφίλ σου στο bοvary.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add