Κριός αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017

Κριός αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη


Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα ανήσυχο Σάββατο έρχεται μια πολύ θετική Κυριακή που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και να διασκεδάσεις μέσα από την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τα άτομα γύρω σου. Είναι κατάλληλη ημέρα για να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα πρόσωπα, να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις αποκαθιστώντας τις ισορροπίες. Ίσως φαίνεσαι λίγο ανυπόμονος στον τρόπο που μιλάς, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να δώσεις το μήνυμα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να υφίστανται αυτή την περίοδο. Μάλιστα, μπορείς να συζητήσεις και να επιλύσεις ότι νιώθεις ότι στέκεται ως εμπόδιο στη σχέση.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Σήμερα, όμως, που είναι Κυριακή φρόντισε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Με οικονομία , όμως, θα καταφέρεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add