Ο νόμος της έλξης και το γράμμα της αγάπης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017

Ο νόμος της έλξης και το γράμμα της αγάπης

Εδώ είναι η άσκηση. Αν ισως ίδιος σας έχει ζητήσει να μην έχετε επαφή, δεν σας επιτρέπεται στείλετε , email, στον πρώην σας, εκτός εάν σας το έχει επιτρέψει ρητά .. Υποθέτω ότι αν ο ίδιος σας είπε να μην τον καλέσετε, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ενα ανοιγμα και να γράψει ενα γραμμα . Αλλά πρέπει να ξέρετε τι εννοούσε πραγματικά. . Πιθανόν, να εννοούσε ΚΑΜΙΑ επαφή απολύτως, γι 'αυτό μην χειριστείτε την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να το κάνετε . 

Αποτέλεσμα εικόνας για γραμμα της αγαπης
Τα πάντα είναι ενέργεια. Μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε μαζί του ... ακόμα και μονόπλευρα.. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να κάνετε: κάθε μέρα για τουλάχιστον 30 ημέρες συνεχόμενες γράψτε στον πρώην σας ένα εικονικό γράμμα . Στο γράμμα αυτό , θα του ανακοινώσετε την αγάπη σας, το σεβασμό σας και την κατανόηση σας για τον πρώην σας. Θα του πείτε ακριβώς τι ειναι αυτο που αγαπάτε σε'αυτόν και γιατί σας λείπει . . Μπορείτε ακόμη και να εξηγήσετε τι «συνέβη», σαν να στέκεται εκεί και να σας ακούει. Μπορείτε να ζητήσετε συγγνώμη από αυτόν. 

. Μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικοί, οσο θέλετε να είστε Είναι σημαντικό η ενέργεια αυτης της επιστολής να είναι με αγάπη και κατανόηση, δεν πρεπει είναι από ένδεια ή κατηγορίες. 

. Βλέπετε, αφού τα πάντα είναι ενέργεια, ακόμα και αν δεν στείλετε κυριολεκτικά το γράμμα στον πρώην σας, θα το λάβει ενεργειακά . Ναι! . Θα λαβει πράγματι τα μηνύματα που γράφετε σε παλμική μορφή.. Δεν θα ξέρει πως επικοινωνείτε με αυτον συνειδητά, ή ασυνείδητα, αλλά τα μηνύματα που στέλνετε θα εισέλθουν στο ενεργειακό του πεδίο ..ασυνείδητα , θα φιλτράρει αυτα τα μηνύματα και θα συντονιστεί απόλυτα με τα μηνύματα αυτα 

. Εάν αισθάνεστε αγάπη όταν γράφετε το γράμμα , και ο ίδιος θα αισθάνεται πάρα πολύ αγαπη για σας . Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της άσκησης Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές αυτή η απλή άσκηση έχει δημιουργήσει την ειρήνη εκεί όπου υπάρχει σύγκρουση. Είστε πρόθυμοι να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια; Είναι η σχέση σας είναι τόσο σημαντική που να το κάνετε? 
Αυτή είναι η πρόκλησή μου προς εσάς..μοιραστείτε μαζι μας το αποτέλεσμα τις άσκησης μετα απο 30 ημερες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: