Τοξότης αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017

Τοξότης αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη

 Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή Κυριακή γεγονός που σε κάνει ακόμη πιο εξωστρεφή και με μεγάλη δημοτικότητα. Η τύχη σε ευνοεί και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις επαφές που θα φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί που θα σου ξεκλειδώσει τις πόρτες και θα σου επιτρέψει να πας ένα βήμα παρακάτω. Πρόσεξε , ωστόσο, τον τρόπο που εκφράζεσαι ή τί τάζεις, γιατί έχεις μια τάση να κινείσαι παιδιάστικα και να τάζει πράγματα που ίσως δεν μπορείς να τηρήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν σήμερα επωφεληθείς από την ημέρα και κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή η μέρα είναι ιδανική για να προσελκύσεις με το λόγο σου ένα νέο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Καλύτερα, όμως, να πάρεις από αύριο τις τελικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add