Διώξε μακριά την κακή ενέργεια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια!


Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ενέργειαστον χώρο σου, που δεν ξέρεις πώς αλλά ήρθε; Το ξέρεις ότι μπορείς πολύ εύκολα να την διώξεις; Και μάλιστα, όχι κάνοντας έξοδα . Απλά και μόνο με πολύ απλά πράγματα που έχεις μέσα στο σπίτι σου, μπορείς να κάνεις έναν σούπερ καθαρισμό, που θα σε κάνει να πάρεις ανάσα, μακριά από κακέςεπιρροές .

Δεν έχει καμία σημασία τι είδους ενέργεια είναι αυτή, αν στην προκαλεί κάποιος ηθελημένα ή αν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Μπορεί να είναι και απλά μια αίσθηση δική σου, ένας φόβος που προβάλλεται. Δεν έχει καμία σημασία. Μπορείς πάντα να την διώξεις! Δες πώς!
  • Βάλε ένα πιάτο με άβραστες φακές πίσω από την εξώπορτα! Πρόκειται για σοβαρό μαγικό μυστικό, με απλή όμως εφαρμογή. Ακούει στον Νόμο των Αναρίθμητων Πραγμάτων. Επειδή το κακό, δεν έχει πολύ μυαλό, δεν αντέχει και πράγματα που είναι αμέτρητα! Του φαίνονται ατακτοποίητα και χάνει τηδύναμή του, γιατί εγκλωβίζεται να τα βάλει στη σειρά! Οι φακές είναι πολύ καλές, γιατί είναι μικρές, και στο μέτρημα πάντα το κακό χάνεται! Μετά από τρεις μέρες, πέτα τις φακές χωρίς να τις βράσεις σε έναν σκουπιδότοπο. Το κακό θα μείνει εκεί, που έχει πολλά αναρίθμητα πράγματα!
  • Βάλε μια γάτα μέσα στο σπίτι και άφησέ την για μια νύχτα! Μπορεί και να μην αγαπάς τα γατιά, αλλά εδώ μιλάμε για δουλειά. Βάλε ένα γατάκι μέσα στο σπίτι και άφησέ το μια νύχτα . Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πολύ, και άγνωστο να είναι το γατί, δεν θα κάνει πολλά πράγματα. Θέλουν χρόνο να συνηθίσουν σε ξένο χώρο. Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα όμως, ακόμα και το πιο αθώο γατάκι, θα πάριε στο κατόπι το κακό και θα το διώξει! Αν εσύ έχεις γάτα, πρέπει να φέρεις ένα καινούριο, γιατί η δική σου τα έχει συνηθίσει ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι!
  • Κάνε μπάνιο με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή! Γέμισε την μπανιέρα νερό και μπες μέσα. Το κακό είναι και πονηρό, συνήθως. Θα θελήσει να σε πειράξει μέσα στο μπάνιο. Μόλις καταλάβεις ότι νιώθεις δυσφορία και ενόχληση, βγάλε την τάπα από την μπανιέρα! Το κακό δεν μπορεί να αντισταθεί στη δίνη του νερού και θα πέσει στην παγίδα σου!
  • Βάλε ένα ξερό ψωμί, με πολύ αλάτι, δίπλα στον νεροχύτη σου. Το ψωμί ενοχλεί το κακό, αλλά το τραβάει το αλάτι . Δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Προσπαθώντας να πάρει το αλάτι, η δύναμη της ζύμωσης του ψωμιού, που είναι ευλογημένη, θα το τελειώσει το κακό. Μην βάλεις αυτό το ψωμί να το φάνε τα πουλιά, δεν κάνει. Βάλτο στα εικονίσματα, αν έχεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add