Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκάλυψη για το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1 και το καρφί για τον Λάτσιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκάλυψη για το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1 και το καρφί για τον Λάτσιο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει πρεμιέρα απόψε στον Alpha με το Πάμε Πακέτο και το πρωί βρέθηκε στο Happy Day για μια εφ’ όλη της ύλης κουβέντα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1 και το καρφί που πέταξε για τον Γιάννη Λάτσιο:

«Είναι κάτι που κι εγώ το έμαθα πρόσφατα και είναι η πρώτη φορά που θα το πω. Τότε είχα πάει στο δικαστήριο και είχα βγει εγώ μπροστά να υπερασπιστώ το προϊόν, γιατί η παραγωγή είχε φύγει και πήγε στον ΑΝΤ1. Μου είχαν πει να φύγω κι εγώ, αλλά εγώ θέλησα να τιμήσω τον λόγο μου. Δεν είχα κλείσει ακόμα τότε συμβόλαιο με τον Alpha, ήταν ο κ. Λάτσιος τότε εδώ και δεν είχε φροντίσει να μου κάνει συμβόλαιο. Δημιούργησα λοιπόν το Πάμε Πακέτο. Μας πήγε στα δικαστήρια ο ΑΝΤ1 γιατί υπήρχε η διένεξη με το Έχεις Γράμμα. Βγήκα εγώ κι επιχειρηματολόγησα με όλα τα στοιχεία και δικαιωθήκαμε. Εκείνη η απόφαση έχει αποτελέσει νομολογία για τα πνευματικά δικαιώματα αντίστοιχων δημιουργικών θεμάτων που αφορούν την τηλεόραση».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε και για την πρόσφατη κόντρα της με τον Δήμο Βερύκιο, με αφορμή τη μέρα προβολής της εκπομπής: «Με το που με πήραν από το κανάλι και μου είπαν ότι αλλάζουμε μέρα προβολής δεν έκανα δεύτερη συζήτηση. Δεν το διαπραγματεύτηκα, θα μπορούσα να πω «όχι δεν αλλάζω»! Δε σημαίνει ότι είναι κάτι εύκολο, όμως είναι κάτι που το αποδέχτηκα. Εγώ είμαι στρατιώτης, παίζω σε όλες τις θέσεις και καρφί και άμυνα, παίζω παντού. Ο Δήμος έχει την παρόρμησή του, την οποία την ξέρουμε όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: