«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε ξανά στον αέρα» -Μετάδοση από το Mega μετά από ένα χρόνο σιωπής - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε ξανά στον αέρα» -Μετάδοση από το Mega μετά από ένα χρόνο σιωπής


Το Mega, μετά από ένα χρόνο σιωπής, δίνει ενημερωτικό παρών.

Στις 21:13 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017, το ειδικό σήμα για την έκτακτη εκπομπή του Mega ακούστηκε ξανά, καθώς οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού έβγαλαν στον αέρα την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Στο στούντιο ήταν η Λίνα Δρούγκα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Λίνα Δρούγκα.
Εικόνα και ήχο θα μεταδώσει από τη ΔΕΘ και αύριο το μεσημέρι το Μega, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού. Στο στούντιο θα βρίσκεται ο Αντώνης Φουρλής. Το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που παρακολουθούμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι. Είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με την προχθεσινή συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Βίντεο: Zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια: