Έδωσαν ένα φιλί και έφυγαν με διαφορετικά αεροσκάφη! Τι είπε ο Τσίπρας στην Τρονιέ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017

Έδωσαν ένα φιλί και έφυγαν με διαφορετικά αεροσκάφη! Τι είπε ο Τσίπρας στην Τρονιέ

Μετά από περίπου 28 ώρες, η επίσκεψη Μακρόν ολοκληρώθηκε! Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 08.09.2017, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μπήκε στα αεροσκάφη για την αναχώρηση.
Το αντίο Τσίπρα σε Μακρόν και Τρονιέ!

Και λέμε στα αεροσκάφη διότι ο γάλλος Πρόεδρος και η Μπριζίτ Τρονιέ δεν έφυγαν μαζί! Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας συνόδευσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Λίγο πριν από την αναχώρηση, οι κ.κ. Τσίπρας και Μακρόν είχαν κατ’ ιδίαν σύντομη συνομιλία σε αίθουσα του αεροδρομίου.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε έναν θερμότατο εναγκαλισμό με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα του είπε κάτι στο αυτί. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ στην συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε έναν διάλογο με την Μπριζίτ Τρονιέ.

«Ήταν χαρά μας να σας έχουμε εδώ και ελπίζω να έρθετε ξανά στην Ελλάδα«, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην σύζυγο του Γάλλου προέδρου.
Επίσκεψη Μακρόν… τέλος με διαφορετικά αεροσκάφη!

Αμέσως μετά τον… αποχαιρετισμό, είχε έρθει η ώρα για το αντίο! Ο πρόεδρος της Γαλλίας έδωσε ένα φιλί στην Μπριζίτ Τρονιέ κι εκείνη έφυγε από το σημείο!

Πθανότατα για λόγους ασφαλείας, το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε από την χώρα μας με διαφορετικά αεροσκάφη.

Δείτε τις εικόνες

Περίπου στις 17:30 απογειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Περίπου επτά λεπτά αργότερα, απογειώθηκε και το δεύτερο προεδρικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Εμανουέλ Μακρόν.

Δείτε τις εικόνες
Το αεροσκάφος που μετέφερε την Μπριζίτ Τρονιέ / Φωτογραφία από Youtube / ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add