Ο ΣΚΑΙ μετακομίζει στο STAR - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Ο ΣΚΑΙ μετακομίζει στο STAR

Η συνεργασία ΣΚΑΙ και STAR προχωράει με γοργούς ρυθμούς… Ενώ όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η «καρδιά» πλέον του ενημερωτικού ΣΚΑΙ πολύ σύντομα θα χτυπά στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του STAR στην Κάτω Κηφισιά .

Συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος – σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Φαλήρου στα νέα τους γραφεία στην Κηφισιά. Ήδη από τις αρχές Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η μετακόμιση, ώστε όλα να είναι έτοιμα λίγο πριν το τέλος του ίδιου μήνα, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ξεκινήσουν και οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού.

Μάλιστα την Τρίτη το βράδυ ο γενικός διευθυντής του σταθμού Γιάννης Σπανολιός βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού, προκειμένου να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και το υπόλοιπο προσωπικό για τη μετακόμιση στα νέα γραφεία από τον Σεπτέμβριο… Βεβαίως όπως ήταν φυσικό υπήρξαν πολλές απορίες στις οποίες απάντησε το στέλεχος.

Τέλος, μετά την ενημέρωση όπως ήταν αναμενόμενο ο περισσότερος κόσμος εστίαζε στο θέμα της απόστασης, μιας και η Κάτω Κηφισιά που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του STAR είναι πολύ μακριά από το Φάληρο… και όλοι είχαν δομήσει την καθημερινότητά τους βάσει αυτής της πραγματικότητας, η οποία τώρα θα αλλάξει. Μοιραία λοιπόν μετρούσαν τον χρόνο που θα χρειάζονται, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα φθάνουν στα νέα τους γραφεία.

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: