Πρόταση «βόμβα» από τον Ιβάν Σαββίδη – Νέα διοίκηση του MEGA - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

Πρόταση «βόμβα» από τον Ιβάν Σαββίδη – Νέα διοίκηση του MEGA


 Εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό που για περισσότερο από έναν χρόνο εκπέμπει επειδή απλήρωτοι εργαζόμενοί του τον «κρατούν στην πρίζα». Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι…!

Πριν από λίγο πάντως ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση των μετόχων και έγινε το πρώτο βήμα: ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με τη σύμφωνη γνώμη και των τριών βασικών μετόχων (Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Σαββίδη), γεγονός που προϊδεάζει ότι… κάπου τα βρίσκουν!

Τα νέα μέλη του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ είναι οι: Γιώργος Δημάκης, Γιώργος Μήτραινας, Παντελής Ντίλης, Παναγιώτης Παπανελόπουλος, Μάρκος Χύτας και οι πέντε με εμπειρία στα οικονομικά. Η θητεία τους είναι πενταετής, αλλά εκτιμάται ότι πρόκειται για μία… μεταβατική διοίκηση που θα αναλάβει προς το παρόν την οικονομική «τακτοποίηση» της εταιρείας.

Αν και κανείς από τους εκπροσώπους των δύο βασικών μετόχων (Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη) δεν απάντησε στο τι ακριβώς θα γίνει σημειώνοντας ότι είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Dimera» συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη τόνισε ότι είναι αναγκαίο να γίνει άμεσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προτίθεται μάλιστα να το καταβάλει η «Dimera»προκειμένου να πληρωθούν και οι επί σειρά μηνών απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Η πρόταση αυτή είναι σίγουρα από τα θέματα που θα συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ μετά τον ορισμό του προσώπου που θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος. Βέβαια, έγκυρες «πηγές» αναφέρουν ότι η συμφωνία των τριών βασικών μετόχων έχει «κλειδώσει» για το πρόσωπο που θα αναλάβει επικεφαλής της εταιρείας και πρόκειται για τυπική διαδικασία.

Άρα, μετά την πρόταση «βόμβα» του Ιβάν Σαββίδη απομένει να δούμε αν θα προχωρήσουν άμεσα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να αποδεσμευτούν κι οι λογαριασμοί από τις πιστώτριες τράπεζες και να καλυφθούν άμεσες και πάγιες ανάγκες του σταθμού…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add