Όταν η μητέρα επέστρεψε σπίτι είδε δυο χλωμά πόδια να προεξέχουν από το πλυντήριο. Αν αργούσε λίγα λεπτά, θα είχε συμβεί το μοιραίο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

Όταν η μητέρα επέστρεψε σπίτι είδε δυο χλωμά πόδια να προεξέχουν από το πλυντήριο. Αν αργούσε λίγα λεπτά, θα είχε συμβεί το μοιραίο

Όταν η μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι, η αδερεφή του 7χρονου Vladimir τον προκάλεσε να μπει μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Και αυτό ακριβώς έκανε το αγόρι από την Ουκρανία. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν μπορούσε να βγει.

Όταν γύρισε στο σπίτι μετά από μια ώρα, η μητέρα του σχεδόν έπαθε καρδιακό όταν είδε τα χλωμά πόδια του Vladimir να προεξέχουν από τον κάδο πλύσης:

Με τον Vladimir σφηνωμένο, η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρόλο που οι άντρες δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο, είχαν ένα έξυπνο σχέδιο: ο νεαρός Vladimir κατάφερε να βγει μόλις λάδωσαν καλά τον δακτύλιο στεγανοποίησης του πλυντηρίου.

Εμφανώς φοβισμένο το παιδί, χρειάστηκε την μητέρα του για να το ηρεμήσει μετά από όσα πέρασε. Ευτυχώς που η ιστορία του είχε αίσιο τέλος!

fanpage.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add