Κάμερες κατέγραψαν τον επίδοξο βιαστή που μπήκε στο ορφανοτροφείο Ρόδου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Κάμερες κατέγραψαν τον επίδοξο βιαστή που μπήκε στο ορφανοτροφείο Ρόδου

Ερευνες για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του σάτυρου που επιχείρησε να βιάσει κορίτσια στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.. 

Ανδρες της ΔΙΑ και της ΟΚΠΕ, όπως αναφέρει η dimokratiki της Ρόδου, με φωτογραφίες του στα χέρια, από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης αλλά και αυτές από κινητά τροφίμων, προσπαθούν να τον εντοπίσουν. 

Πρόκειται για ένα νεαρό άτομο, ηλικίας 30 ετών περίπου ο οποίος δεν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές του νησιού για αδικήματα του είδους.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι είναι ημεδαπός (προκύπτει από την ομιλία του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του). 

Ο σάτυρος, όπως έγραψε χθες η «Δημοκρατική», εισήλθε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων στην πόλη της Ρόδου παραβιάζοντας τη θύρα της κουζίνας και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων, όπου επιχείρησε να αυνανιστεί στη θέα των ανήλικων τροφίμων.

Πρόκειται συγκεκριμένα για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών, που στη θέα του σάτυρου αντέδρασαν με αποτέλεσμα να τον αποτρέψουν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορμές του αν και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση του ορφανοτροφείου έχει υποβάλλει μήνυση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

add