Τα 4 πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα για το φθινόπωρο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

Τα 4 πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα για το φθινόπωρο

Αν είστε άνδρας και βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης του νέου κουρέματος σας, το Business Insider σας έχει την απάντηση.

Το τελευταίο διάστημα, οι περισσότεροι άνδρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε αυτούς που έχουν μακριά μαλλιά και τα πιάνουν και σε εκείνους που έχουν το μισό κεφάλι τους ξυρισμένο με μερικά μαλλιά να βρίσκονται στην κορυφή.

Το φετινό φθινόπωρο τα μαλλιά θέλουν αποτέλεσμα φυσικό και κίνηση.

Κυματιστό

Αυτό το κούρεμα χαρίζει στα μαλλιά μια ελευθερία, καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Ενδείκνυται για όλους όσοι έχουν σπαστά μαλλιά μιας και είναι δύσκολο να τα κρατήσουν σε τάξη με ένα πιο κοντό κούρεμα, όταν τα μαλλιά μακραίνουν.


Μακρύ λίγο πιο πάνω από τους ώμους

Ο Κόλιν Φάρελ από το True Detective έκανε μόδα. Αν έχετε μακριά μαλλιά και δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να τα κόψετε, αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να προτιμήσετε.


Μακρύ και στιλιζαρισμένο

Μοιάζει με αυτό του Κόλιν Φάρελ, μόνο που εδώ υπάρχει ένα στήσιμο με προϊόντα για τα μαλλιά. Η υφή αλλάζει, έχει όγκο και επίπεδα.


Ο playboy

Διαφορετικά μήκη σε ένα κοντό κούρεμα, αποκαλύπτουν ένα πλούσιο μαλλί. Αυτό το κόψιμο αναδεικνύει τα σπαστά μαλλιά, απογειώνοντας το σεξ απίλ.


Το φθινόπωρο είναι η εποχή που το στυλ αλλάζει και γίνεται πιο ζεστό. Είτε κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, είτε τα μακρύνετε, σημασία έχει να το κάνετε με στυλ και να το υποστηρίζετε.

Πηγή: Business Insider| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: