Τηλεθέαση: Your Face Sounds Familiar vs Survivor! Η πρώτη μονομαχία… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Τηλεθέαση: Your Face Sounds Familiar vs Survivor! Η πρώτη μονομαχία…Το Your Face Sounds Familiar (YFSF) επέστρεψε με τον 4ο κύκλο στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον Σταμάτη Φασουλή, τον Νίκο Μουτσινά, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου υποδέχτηκαν τους δέκα διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.


Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε απέναντι από τον τυφώνα Survivor που μέχρι σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τους δύο μονομάχους;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το Survivor δεν έχασε την πρωτιά -αν και είχε μικρές απώλειες- και συγκέντρωσε το 39,8% των τηλεθεατών στο γενικό και το 52,9% στο δυναμικό κοινό. To reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως το 60,9%.

Το Your Face Sounds Familiar έδωσε τη μάχη του και στο «κλείσιμο» σημείωσε μέσο όρο 20,4% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 πέτυχε τις καλύτερες επιδόσεις στα πρώτα 90 λεπτά προβολής του, πριν αρχίσει το Survivor, φτάνοντας και στο 28,7%.


*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: