Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Tα spoilers για το Survivor φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, τόσο για την ομάδα που κερδίζει το εκάστοτε αγώνισμα, όσο και για τον παίκτη που θα αποχωρίσει.

Στο αποψινό επεισόδιο, η ομάδα των Μαχητών φαίνεται να έχει διασπαστεί στα δύο, ενώ στην ομάδα των Διάσημων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να προβαίνει σε μία ειρωνική ενέργεια εναντίον της.

Λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, οπότε και θα ανακοινωθεί η νέα αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών, κυκλοφορούν στα social media πληροφορίες για την έκβαση του παιχνιδιού.

Όπως προέκυψε στο συμβούλιο του νησιού την Δευτέρα, υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Πάνος Αργιανίδης και Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τα spoilers να αναφέρουν πως αποχωρεί ο Πάνος.

Το αν οι φήμες επιβεβαιωθούν ή όχι, θα φανεί σε λίγες ώρες.

Βέβαια οι διαρροές δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα, θέλουν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που τραυματίστηκε στο τροχαίο, να μην συνεχίζει τελικά και, έτσι, άλλος ένας παίκτης από τους Διάσημους να «μετακομίζει», κατόπιν ψηφοφορίας, στους Μαχητές, όπως έγινε προ ημερών με τον Γιάννη Σπαλιάρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια: