ΕΥΑΘ: Στους λογαριασμούς β΄τετραμήνου οι εκπτώσεις στους καταναλωτές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

ΕΥΑΘ: Στους λογαριασμούς β΄τετραμήνου οι εκπτώσεις στους καταναλωτές

  Αυτόματα στους λογαριασμούς του δεύτερου τετραμήνου του 2017 θα "περάσουν" οι εκπτώσεις που παρέχει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΥΑΘ ΑΕ) στους καταναλωτές της, για υπερτιμολόγηση λόγω του παγετού του Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή ελήφθη, όπως διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωση, προκειμένου "να υπάρξει δίκαιη και αντικειμενική εφαρμογή της σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου". Στους ίδιους λογαριασμούς θα ενσωματωθούν και οι μειωμένες κατά 50% χρεώσεις για τα υδρόμετρα που καταστράφηκαν λόγω του παγετού.
Ωστόσο, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, εάν κάποιοι καταναλωτές εκτιμούν ότι εμπίπτουν στην κατηγορία των μειωμένων τιμολογίων κι επιθυμούν να λάβουν άμεσα την προβλεπόμενη έκπτωση, μπορούν να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Εγνατία 127) για να τους πιστωθεί αυτόματα το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, σε σχέση με τις υπερβάλλουσες, πέραν του συνηθισμένου μέσου όρου, ποσότητες νερού που καταγράφηκαν από τους υδρομετρητές τον Ιανουάριο του 2017, αποφάσισε πλήρη απαλλαγή για κοινωνικά τιμολόγια, νοσοκομεία, σχολεία και κοινωνικές δομές. Για τους υπόλοιπους καταναλωτές αποφάσισε έκπτωση 80% επί της ποσότητας που υπερβαίνει το 10% του δικού τους ιστορικού μέσου όρου κατανάλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: