Απριλιάτικα χιόνια στο Καρπενήσι – το βίντεο του Κώστα Μπακογιάννη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

Απριλιάτικα χιόνια στο Καρπενήσι – το βίντεο του Κώστα Μπακογιάννη


 Δεν είναι πρωτοφανές να χιονίζει στην Ευρυτανία μέσα στην άνοιξη, αλλά σίγουρα δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα. Ετσι, όταν άρχισε η πυκνή τη Δευτέρα το μεσημέρι η πυκνή χιονόπτωση ακόμα και στο κέντρο του Καρπενησίου, όλοι βγήκαν με τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά για να καταγράψουν το φαινόμενο.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr , η χιονόπτωση κράτησε για πάνω από μία ώρα και «έντυσε» στα λευκά τα γύρω χωριά αλλά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ενας από αυτούς που θαύμασαν το φαινόμενο ήταν και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο με την πυκνή χιονόπτωση στο Καρπενήσι το απόγευμα της Δευτέρας. Μάλιστα αστειεύτηκε γράφοντας «καλό καλοκαίρι!»

Μάλιστα τα χιόνια στο Καρπενήσι αιφνιδίασαν και τους μετεωρολόγους που είχαν μεν προβλέψει βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά όχι χιονόπτωση. Για αύριο, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπει τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας, καθώς και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια. Τετάρτη , Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add