Σόφη Πασχάλη για Survivor: Τι είπε για το τροχαίο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Σόφη Πασχάλη για Survivor: Τι είπε για το τροχαίο


Η Σόφη Πασχάλη έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από το Survivor, αφήνοντας πίσω της την ομάδα των Διασήμων. Το χθεσινό επεισόδιο, ήταν το πρώτο που κάθισε να δει μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και ήταν ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο. Αφενός οι συγκινητικές στιγμές στην επικοινωνία των Διασήμων με τα δικά τους πρόσωπα και αφετέρου το σοκ από το τροχαίο ατύχημα των Μαχητών.
_______________________



«Σήμερα είναι η πρώτη εκπομπή «Survivor που βλέπω. Δεν είχα χρόνο μέχρι τώρα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δεν περιγράφεται με λόγια πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζούνε βλέποντας ανθρώπους που αγαπούν, ζώντας στις συνθήκες που ζουν, μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί τους… Κλαίω μαζί τους σαν να είμαι εκεί, αν και βρίσκομαι στην Ελλάδα ήδη 4 μέρες. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή και συνάμα πιο τρυφερή, πιο συγκινητική και πιο ερωτεύσιμη. Ένιωσα να το μοιραστώ μαζί σας. Να τους αγαπάτε. Το έχουν ανάγκη» έγραψε αρχικά η Σόφη Πασχάλη και συνέχισε…

«Το προηγούμενο μήνυμα αφορούσε την επικοινωνία που είχε η ομάδα μου με την οικογένεια τους και νόμιζα ότι δεν θα μπορούσε να με συγκλονίσει κάτι περισσότερο. Μέχρι που είδα τα άλλα παιδιά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τους άκουσα να μιλούν. Είχα ακούσει ότι κάτι είχε συμβεί, αλλά δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Ας στείλουμε όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας να πάνε όλα καλά σε όλα τα παιδιά και να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση. Αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι ένα απλό τηλεοπτικό προϊόν, πρόκειται για ένα μάθημα ζωής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: