Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 30/3 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 30/3


Ώρα να… μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις, ιδίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα! Οι πιο προσεκτικοί οφείλουν να είναι για σήμερα αλλά και για λίγες μέρες ακόμα, οι Παρορμητικοί του τέλους του 2ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα πολλές σημαντικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Κριέ. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό δεν θα είναι αναμενόμενος και θα χρειαστείς ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μην χάσεις τις ισορροπίες σου. Διατήρησε ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα καλό θα είναι να αφήσεις τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σου. Φρόντισε να του πεις ξεκάθαρα όλα αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά επαγγελματικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου και μην ξεφύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.
ΤΑΥΡΟΣ


Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρουσιάστηκαν προσφάτως. Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει για το ζώδιό σου και προβλέπεται μεγαλύτερη δυσκολία αργότερα στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, η τάση που έχει το ταίρι σου να ανιχνεύει με περίπλοκο τρόπο τα συναισθήματά σου, σε κουράζει αφάνταστα. Ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις μια συζήτηση μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που δεν σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην ανησυχείς υπερβολικά, αγαπητέ Δίδυμε, για το μέλλον. Οι εξελίξεις είναι αναμενόμενες και οδηγούν σε ουσιαστικές βελτιώσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Χαλάρωσε και απόλαυσε το μέλλον που σύντομα θα σου δείξει νέους ορίζοντες που οδηγούν σε ευτυχία και πρόοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου σήμερα να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα προσπάθησε να συνεργαστείς και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος δεν είναι θετική για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Καρκίνε, με τα χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να συζητήσεις με τους υπόλοιπους. Είναι πια καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και όλοι μαζί να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που εκκρεμούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα κάποια ασήμαντα προβλήματα θα σου χαλάσουν λίγο τη διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις είναι καλές, αλλά χρειάζεται να κάνεις προσπάθειες για να λύσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν ακόμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.
ΛΕΩΝ

Οι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδιά σου, αγαπητέ Λέων, με τρόπο καθοριστικό και σου προσφέρουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα όνειρά σου και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Δείξε συνέπεια και συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα. Σύντομα θα λάβεις ένα δώρο που θα σε γεμίσει χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις στην άκρη προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Έχεις κι εσύ πολλή ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύντομα θα μάθεις μία πληροφορία που κάποιοι προσπάθησαν να κρύψουν πολύ καλά και πλέον θα δρομολογήσεις διαφορετικά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι καταστάσεις θα έχουν αίσιο τέλος, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν με δόλο κάποια κεκτημένα σου θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορεί να ακούσεις εξομολογήσεις από το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να ονειροπολήσεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς κι εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια, καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου, αγαπητέ Ζυγέ, να αλλάξεις τις καταστάσεις τώρα αμέσως, γίνεται πολλές φορές κακός σύμβουλος στις επιλογές σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως είναι καλύτερο να κάνεις ένα πρόγραμμα ώστε να οδηγείσαι στις σωστές επιλογές. Ο χρόνος που πέρασε το αποδεικνύει αυτό απολύτως.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιο φιλικό πρόσωπο σκέφτεται θετικά για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα σου προτείνει κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Σκέψου αρκετά πριν αποφασίσεις, καθώς μπορείς σύντομα να αποκαταστήσεις όσα λάθη έγιναν στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος. Η θετική διάθεση και ο ώριμος τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνουν την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θα ήθελες, αλλά καλό θα είναι να μην αφήνεις τίποτα χωρίς να το ελέγχεις. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ερχόμενο διάστημα, οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου πρόκειται να σε αναστατώσουν ευχάριστα και θα δεχτείς προτάσεις που δεν περιμένεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που θα σε απασχολήσουν για καιρό ακόμα, γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις και να βιώσεις συνέπειες που μπορείς να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα, ώστε να περάσεις όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα του παρελθόντος, γιατί θα σε αποσυντονίσουν σε ό,τι αφορά τα τωρινά σου πλάνα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο άτομο στον κοινωνικό σου περίγυρο προσπαθεί να σε διαβάλει, αγαπητέ Αιγόκερε, παραποιώντας τα λόγια και τις πράξεις σου. Η σιωπή σου είναι η καλύτερη λύση για το ερχόμενο διάστημα. Αργότερα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα σε ισορροπία, με μεγαλύτερη ευκολία. Προς το παρόν κράτα αποστάσεις και πρόσεχε τα λόγια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε άλλη φάση, καλύτερη και πιο ξεκάθαρη. Θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανυπομονησία που σε διακατέχει, αγαπητέ Υδροχόε, να δεις γρήγορα αποτελέσματα, σου δημιουργεί μεγάλο άγχος. Οι άνθρωποι στο φιλικό σου περιβάλλον πιέζονται από την αρνητική και απότομη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να μην γίνεσαι άδικος, ειδάλλως θα δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να απομακρύνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και δυστυχώς θα κληθείς με επιχειρήματα να αποδείξεις τα αισθήματα που έχεις για εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πριν κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, θα πρέπει να σκεφτείς αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΙΧΘΥΣ

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται σταδιακά για το ζώδιό σου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να δράσεις σε επίπεδα που μέχρι τώρα απέφευγες, από φόβο μην αποτύχεις. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου είναι μεγάλος και σε οδηγεί σε ολοκλήρωση. Αργότερα θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, δίνοντάς του την ευτυχία που ζητάει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό τον οποίο προκαλούν οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: